Kunci Gitar Happy Asmara - Keno Gudho



Capo di fret 2

(Intro) F G Em A Dm G C

  C                  Am
wengi.. kang dadi seksi..
        F                   G
netes deres.. eluhku ning pipi..
   C               Am
nyeri.. roso ning ati..
         F                 G
ngerti kowe.. mblenjani janji..
          C
nglarani ati..

Am
 nanging aku
    Em
iso sabar lan nerimo
        Dm
mergo gede roso tresnoku
     G
ning sli..ramu..

(Chorus)
    F
wis terus terusno
         G
anggonmu ngapusi aku
    Em
wis terus terusno
           A
anggonmu nglarani aku
    Dm
aku wis nepati janji
  G               C    C7
setiaku marang sliramu..
    F
aku wis nyobo nrimo ngempet
     G
loro ning njero dodo
    Em
aku wis nyobo lilo mergo
    A
wis kebacut tresno
    Dm
ora nyongko ora ngiro
     G                    C  G
kowe keno gudho wedokan liyo..

(Int.) C Em Am G
       F Em Dm G
       C Em Am G
       F Em Dm G C

  C           Em      Am
kuping.. rung sudo krungu..
G         F    Em         Dm G
marang janji.. janji manismu..
 C   Em             Am
omo..nganmu mung palsu..
G      F     Em           Dm
jebul elek.. polah tingkahmu
G         C  G
ning mburiku..

(Chorus)
    F
wis terus terusno
         G
anggonmu ngapusi aku
    Em
wis terus terusno
           A
anggonmu nglarani aku
    Dm
aku wis nepati janji
  G               C    C7
setiaku marang sliramu..
    F
aku wis nyobo nrimo ngempet
     G
loro ning njero dodo
    Em
aku wis nyobo lilo mergo
    A
wis kebacut tresno
    Dm
ora nyongko ora ngiro
     G                    C  C7
kowe keno gudho wedokan liyo..

    F
wis terus terusno
         G
anggonmu ngapusi aku
    Em
wis terus terusno
           A
anggonmu nglarani aku
    Dm
aku wis nepati janji
  G               C    C7
setiaku marang sliramu..
    F
aku wis nyobo nrimo ngempet
     G
loro ning njero dodo
    Em
aku wis nyobo lilo mergo
    A
wis kebacut tresno
    Dm
ora nyongko ora ngiro
     G                    C
kowe keno gudho wedokan liyo..



Happy Asmara - Keno Gudho

(Intro) G A F#m B Em A D

  D                  Bm
wengi.. kang dadi seksi..
        G                   A
netes deres.. eluhku ning pipi..
   D               Bm
nyeri.. roso ning ati..
         G                 A
ngerti kowe.. mblenjani janji..
          D
nglarani ati..

Bm
 nanging aku
    F#m
iso sabar lan nerimo
        Em
mergo gede roso tresnoku
     A
ning sli..ramu..

(Chorus)
    G
wis terus terusno
         A
anggonmu ngapusi aku
    F#m
wis terus terusno
           B
anggonmu nglarani aku
    Em
aku wis nepati janji
  A               D    D7
setiaku marang sliramu..
    G
aku wis nyobo nrimo ngempet
     A
loro ning njero dodo
    F#m
aku wis nyobo lilo mergo
    B
wis kebacut tresno
    Em
ora nyongko ora ngiro
     A                    D  A
kowe keno gudho wedokan liyo..

(Int.) D F#m Bm A
       G F#m Em A
       D F#m Bm A
       G F#m Em A D

  D           F#m     Bm
kuping.. rung sudo krungu..
A         G    F#m        Em A
marang janji.. janji manismu..
 D   F#m            Bm
omo..nganmu mung palsu..
A      G     F#m          Em
jebul elek.. polah tingkahmu
A         D  A
ning mburiku..

(Chorus)
    G
wis terus terusno
         A
anggonmu ngapusi aku
    F#m
wis terus terusno
           B
anggonmu nglarani aku
    Em
aku wis nepati janji
  A               D    D7
setiaku marang sliramu..
    G
aku wis nyobo nrimo ngempet
     A
loro ning njero dodo
    F#m
aku wis nyobo lilo mergo
    B
wis kebacut tresno
    Em
ora nyongko ora ngiro
     A                    D  D7
kowe keno gudho wedokan liyo..

    G
wis terus terusno
         A
anggonmu ngapusi aku
    F#m
wis terus terusno
           B
anggonmu nglarani aku
    Em
aku wis nepati janji
  A               D    D7
setiaku marang sliramu..
    G
aku wis nyobo nrimo ngempet
     A
loro ning njero dodo
    F#m
aku wis nyobo lilo mergo
    B
wis kebacut tresno
    Em
ora nyongko ora ngiro
     A                    D
kowe keno gudho wedokan liyo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: