Kunci Gitar Happy Asmara - Sak Menit



Capo di fret 2

G          C                 D
 sak menit wae.. yen wis ketemu..
         Bm                 Em
keroso lego.. ning njero atiku..
           Am                D
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     G
masio ning njero ngimpi..

(Intro) C D Bm Em
        Am D G D

                G
isek tak tunggu ning kene..
        G7           C
ra perduli sok kapan tekane..
                 Am
kowe sing ning kono..
                 D
tak jaluk jo ngliyo..
             G
ra nggawe atiku loro..

                 G
ning kene kangen tak simpen..
      G7             C
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
          G/B  Am
sok kapan bali mu..
               D
sok kapan mulihmu..
               G
ben ndang mari kangenku..

(Chorus)
          C                 D
sak menit wae.. yen wis ketemu..
         Bm                 Em
keroso lego.. ning njero atiku..
           Am                D
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     G
masio ning njero ngimpi..

          C                     D
sak menit wae.. yen nyawang esemmu..
         Bm                Em
keroso marem.. rasane batinku..
           Am                  D
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             G  D
kutunggu disini..

(Int.) G C G C Am D G D

                 G
ning kene kangen tak simpen..
      G7             C
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
          G/B  Am
sok kapan bali mu..
               D
sok kapan mulihmu..
               G
ben ndang mari kangenku..

(Chorus)
          C                 D
sak menit wae.. yen wis ketemu..
         Bm                 Em
keroso lego.. ning njero atiku..
           Am                D
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     G
masio ning njero ngimpi..

          C                 D
sak menit wae.. yen wis ketemu..
         Bm                 Em
keroso lego.. ning njero atiku..
           Am                D
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     G
masio ning njero ngimpi..

          C                     D
sak menit wae.. yen nyawang esemmu..
         Bm                Em
keroso marem.. rasane batinku..
           Am                  D
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             G
kutunggu disini..
             Am                D
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
           G
kutunggu disini..



Happy Asmara - Sak Menit

A          D                 E
 sak menit wae.. yen wis ketemu..
         C#m                F#m
keroso lego.. ning njero atiku..
           Bm                E
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     A
masio ning njero ngimpi..

(Intro) D E C#m F#m
        Bm E A  E

                A
isek tak tunggu ning kene..
        A7           D
ra perduli sok kapan tekane..
                 Bm
kowe sing ning kono..
                 E
tak jaluk jo ngliyo..
             A
ra nggawe atiku loro..

                 A
ning kene kangen tak simpen..
      A7             D
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
          A/C# Bm
sok kapan bali mu..
               E
sok kapan mulihmu..
               A
ben ndang mari kangenku..

(Chorus)
          D                 E
sak menit wae.. yen wis ketemu..
         C#m                F#m
keroso lego.. ning njero atiku..
           Bm                E
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     A
masio ning njero ngimpi..

          D                     E
sak menit wae.. yen nyawang esemmu..
         C#m               F#m
keroso marem.. rasane batinku..
           Bm                  E
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             A  E
kutunggu disini..

(Int.) A D A D Bm E A E

                 A
ning kene kangen tak simpen..
      A7             D
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
          A/C# Bm
sok kapan bali mu..
               E
sok kapan mulihmu..
               A
ben ndang mari kangenku..

(Chorus)
          D                 E
sak menit wae.. yen wis ketemu..
         C#m                F#m
keroso lego.. ning njero atiku..
           Bm                E
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     A
masio ning njero ngimpi..

          D                 E
sak menit wae.. yen wis ketemu..
         C#m                F#m
keroso lego.. ning njero atiku..
           Bm                E
iso kok obati.. roso kangen iki..
                     A
masio ning njero ngimpi..

          D                     E
sak menit wae.. yen nyawang esemmu..
         C#m               F#m
keroso marem.. rasane batinku..
           Bm                  E
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             A
kutunggu disini..
             Bm                E
kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
           A
kutunggu disini..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: