Kunci Gitar Ozone - Tinggal Kenangan



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

Am         Dm     G        C
pancen dalane.. kudu diuwiske..
Am        Dm     G          C
ra bakal iso.. diterus teruske..
Am        Dm       G        C
aku lan kowe.. wis dudu jodone
Am          Dm     G         C
wis ngono wae.. mlaku dewe dewe..

F        G
sepurane awakku..
Em           Am
ra nyenengke atimu..
Dm       G        C  C7
mergo.. aku ra mampu..

F         G
mugo kowe ketemu..
Em           Am
sing iso nggawe ngguyu..
Dm        G        C  C7
bahagia saben.. wektu..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C C7
       F G Em Am
       Dm G C..

Am         Dm     G        C
pancen dalane.. kudu diuwiske..
Am        Dm     G          C
ra bakal iso.. diterus teruske..
Am        Dm       G        C
aku lan kowe.. wis dudu jodone
Am          Dm     G         C
wis ngono wae.. mlaku dewe dewe..

(Chorus)
F        G
sepurane awakku..
Em           Am
ra nyenengke atimu..
Dm       G        C  C7
mergo.. aku ra mampu..

F         G
mugo kowe ketemu..
Em           Am
sing iso nggawe ngguyu..
Dm        G        C
bahagia saben.. wektu..

  C     G        Am
lilo.. ati iki lilo..
  Em         F        G       C
roso tresno iki.. wis ra nduweni..
   C      G         Am
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  Em            F
kowe sing tak sayang..
G          C
tinggal kenangan..

Dm            -Em  F
 kowe sing tak sayang..
G# A#         C
   tinggal kenangan..



Ozone - Tinggal Kenangan

(Intro) A B G#m C#m
        F#m B E..

C#m        F#m    B        E
pancen dalane.. kudu diuwiske..
C#m       F#m    B          E
ra bakal iso.. diterus teruske..
C#m       F#m      B        E
aku lan kowe.. wis dudu jodone
C#m         F#m    B         E
wis ngono wae.. mlaku dewe dewe..

A        B
sepurane awakku..
G#m          C#m
ra nyenengke atimu..
F#m      B        E  E7
mergo.. aku ra mampu..

A         B
mugo kowe ketemu..
G#m          C#m
sing iso nggawe ngguyu..
F#m       B        E  E7
bahagia saben.. wektu..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E E7
       A B G#m C#m
       F#m B E..

C#m        F#m    B        E
pancen dalane.. kudu diuwiske..
C#m       F#m    B          E
ra bakal iso.. diterus teruske..
C#m       F#m      B        E
aku lan kowe.. wis dudu jodone
C#m         F#m    B         E
wis ngono wae.. mlaku dewe dewe..

(Chorus)
A        B
sepurane awakku..
G#m          C#m
ra nyenengke atimu..
F#m      B        E  E7
mergo.. aku ra mampu..

A         B
mugo kowe ketemu..
G#m          C#m
sing iso nggawe ngguyu..
F#m       B        E
bahagia saben.. wektu..

  E     B        C#m
lilo.. ati iki lilo..
  G#m        A        B       E
roso tresno iki.. wis ra nduweni..
   E      B         C#m
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  G#m           A
kowe sing tak sayang..
B          E
tinggal kenangan..

F#m           -G#m A
 kowe sing tak sayang..
C D          E
  tinggal kenangan..
Lihat Semua Chord Ozone
Posted on : by
Related Chords: