Kunci Gitar Ndarboy Genk - Lintang Sewengi



Capo di fret 4

(Intro) C F  G  C G/B Am G Dm  G..

C                 -G/B  Am
yen ono salah ning uripku..
-G F           G        C
   kulo nyuwun pangapuramu..
E  
aku seh pengen lanjut
  Am          G
senajan wis kebacut..
    Dm               G   Dm  G
tak akoni aku sing luput..

C       -G/B     Am
udan, udano sing gede..
G F         G       C
  glinterno eluhku iki..
E              Am             G
gowono mili.. ojo mbok gowo bali..
        Dm            G        C
salahku sing wingi.. uwis tak getuni..

  F              G
bubar.. ora tak baleni..
  Em              Am
remuk.. redam ati iki..
           Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G                    C
rasane ora karuan.. mergo salah dalan..

(Chorus)
            F                    G
lintang sewengi.. cukup sewengi iki..
                C
ra bakal tak nduweni..
     G/B     Am
mung ngeridu ati..
                  Dm
tresno mung sak kedep moto..
  G                  C       C7
kowe.. teko amung dadi godho..

            F                       G
gebyar netromu.. mung pandelengan semu..
           C      Em         Am
ngluluhke atiku.. ninggal tatu jeru..
          Dm     G                  (C)
aku lan kowe.. cukup.. cukup sewengi wae..

(Int.) C E Am A# -D# G# D# Fm G C

  F               G
bubar.. ora tak baleni..
  Em              Am
remuk.. redam ati iki..
                Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G                    C
rasane ora karuan.. mergo salah dalan..

(Chorus)
            F                    G
lintang sewengi.. cukup sewengi iki..
                C
ra bakal tak nduweni..
     G/B     Am
mung ngeridu ati..
                Dm
tresno mung sak kedep moto..
  G                  C       C7
kowe.. teko amung dadi godho..

            F                       G
gebyar netromu.. mung pandelengan semu..
           C      Em         Am
ngluluhke atiku.. ninggal tatu jeru..
          Dm     G
aku lan kowe.. cukup..
              C G/B Am
cukup sewengi wae..
G       Dm       G
aku lan kowe.. cukup..
            Dm    Em F   G       C
cukup sewengi wae..  na..a.. naaaa..



Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

(Intro) E A  B  E B/D# C#m B F#m  B..

E                 -B/D# C#m
yen ono salah ning uripku..
-B A           B        E
   kulo nyuwun pangapuramu..
G# 
aku seh pengen lanjut
  C#m         B
senajan wis kebacut..
    F#m              B   F#m B
tak akoni aku sing luput..

E       -B/D#    C#m
udan, udano sing gede..
B A         B       E
  glinterno eluhku iki..
G#             C#m            B
gowono mili.. ojo mbok gowo bali..
        F#m           B        E
salahku sing wingi.. uwis tak getuni..

  A              B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m             C#m
remuk.. redam ati iki..
           F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B                    E
rasane ora karuan.. mergo salah dalan..

(Chorus)
            A                    B
lintang sewengi.. cukup sewengi iki..
                E
ra bakal tak nduweni..
     B/D#    C#m
mung ngeridu ati..
                  F#m
tresno mung sak kedep moto..
  B                  E       E7
kowe.. teko amung dadi godho..

            A                       B
gebyar netromu.. mung pandelengan semu..
           E      G#m        C#m
ngluluhke atiku.. ninggal tatu jeru..
          F#m    B                  (E)
aku lan kowe.. cukup.. cukup sewengi wae..

(Int.) E G# C#m D -G C G Am B E

  A               B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m             C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B                    E
rasane ora karuan.. mergo salah dalan..

(Chorus)
            A                    B
lintang sewengi.. cukup sewengi iki..
                E
ra bakal tak nduweni..
     B/D#    C#m
mung ngeridu ati..
                F#m
tresno mung sak kedep moto..
  B                  E       E7
kowe.. teko amung dadi godho..

            A                       B
gebyar netromu.. mung pandelengan semu..
           E      G#m        C#m
ngluluhke atiku.. ninggal tatu jeru..
          F#m    B
aku lan kowe.. cukup..
              E B/D# C#m
cukup sewengi wae..
B       F#m      B
aku lan kowe.. cukup..
            F#m   G#m A   B       E
cukup sewengi wae..   na..a.. naaaa..
Lihat Semua Chord Ndarboy Genk
Posted on : by
Related Chords: