Kunci Gitar Ozone - Borobudur Duwe Cerito



Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em
        F C D G

C     G   Am       Em
dalan iki bakale dadi saksi
F        C      D             G
cerito loro iki sing mbok paringi..
C    G      Am        Em
ajur roso nggerus ono ning dodo
F         G        C
perjuanganku sio sio..

Dm       G    Em              Am
semene suwe.. seneng sing tak rasakke
Dm  G            C
aku gandeng ro kowe..
Dm        G     Em        Am
mergo kahanan.. ra podo kenyataan
Dm     G        C   C7
akhire dewe bubaran..

(Chorus)
       F     G        Em
maturnuwun.. poro sedulur..
A          Dm    G           C   C7
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
       F     G        Em
maturnuwun.. poro sedulur..
Am         Dm    G      C   C7
ning borobudur.. atiku ajur..

(Int.) F G Em Am Dm E Am  F  G..

C     G   Am       Em
dalan iki bakale dadi saksi
F        C      D             G
cerito loro iki sing mbok paringi..
C    G      Am        Em
ajur roso nggerus ono ning dodo
F         G        C
perjuanganku sio sio..

Dm       G    Em              Am
semene suwe.. seneng sing tak rasakke
Dm  G            C
aku gandeng ro kowe..
Dm        G     Em        Am
mergo kahanan.. ra podo kenyataan
Dm     G        C
akhire dewe bubaran..

(Chorus)
       F     G        Em
maturnuwun.. poro sedulur..
Am         Dm    G           C
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
       F     G        Em
maturnuwun.. poro sedulur..
Am         Dm    G      C
ning borobudur.. atiku ajur..

       F     G        Em
maturnuwun.. poro sedulur..
Am         Dm    G           C
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
       F     G        Em
maturnuwun.. poro sedulur..
Am         Dm    G      C    A
ning borobudur.. atiku ajur..

       Dm  G            C
atiku ajur.. ning borobudur..



Ozone - Borobudur Duwe Cerito

(Intro) D A Bm F#m
        G D E A

D     A   Bm       F#m
dalan iki bakale dadi saksi
G        D      E             A
cerito loro iki sing mbok paringi..
D    A      Bm        F#m
ajur roso nggerus ono ning dodo
G         A        D
perjuanganku sio sio..

Em       A    F#m             Bm
semene suwe.. seneng sing tak rasakke
Em  A            D
aku gandeng ro kowe..
Em        A     F#m       Bm
mergo kahanan.. ra podo kenyataan
Em     A        D   D7
akhire dewe bubaran..

(Chorus)
       G     A        F#m
maturnuwun.. poro sedulur..
B          Em    A           D   D7
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
       G     A        F#m
maturnuwun.. poro sedulur..
Bm         Em    A      D   D7
ning borobudur.. atiku ajur..

(Int.) G A F#m Bm Em F# Bm  G  A..

D     A   Bm       F#m
dalan iki bakale dadi saksi
G        D      E             A
cerito loro iki sing mbok paringi..
D    A      Bm        F#m
ajur roso nggerus ono ning dodo
G         A        D
perjuanganku sio sio..

Em       A    F#m             Bm
semene suwe.. seneng sing tak rasakke
Em  A            D
aku gandeng ro kowe..
Em        A     F#m       Bm
mergo kahanan.. ra podo kenyataan
Em     A        D
akhire dewe bubaran..

(Chorus)
       G     A        F#m
maturnuwun.. poro sedulur..
Bm         Em    A           D
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
       G     A        F#m
maturnuwun.. poro sedulur..
Bm         Em    A      D
ning borobudur.. atiku ajur..

       G     A        F#m
maturnuwun.. poro sedulur..
Bm         Em    A           D
aku wis mundur.. tresnomu luntur..
       G     A        F#m
maturnuwun.. poro sedulur..
Bm         Em    A      D    B
ning borobudur.. atiku ajur..

       Em  A            D
atiku ajur.. ning borobudur..
Lihat Semua Chord Ozone
Posted on : by
Related Chords: