Kunci Gitar NgatmoMbilung - Klebus Chord




(Intro) C D Bm E
        C D G..

G                   C
dalane rame.. atiku sepi..
 Am                          D
angen-angen tresno.. dibales tresno..
   Bm                      E
nyatane tresno dibales.. maturnuwun..
        Am             D
uwis nyaman.. sempet sayang
          Em       D C
kok malah ngilang..

G                          C    -Bm
meh lungo angel.. bertahan loro..
   Am
nyobo selalu ono..
           D           -C
meski kowe ra ono roso..
  Bm                        E
roso sing jebul tak rasakne dewe
          Am                D
kebacut sayang.. ngek'i harapan..
           G
kowe milih liyane..

C           D
 langit'e peteng..
           Bm                    Em
udane soyo deres klebus tekan atiku..
             Am
cedak'e karo aku..
              D             G
nanging atimu dinggo wong liyo..

(Chorus)
      C    D        Bm
wis dalane dadi pelarian..
    E
dinggo sliramu
Am          D       G
sing lagi butuh hiburan..
         C       D           Bm
aku sing sayang, aku sing berjuang..
  E        Am        -Bm
bagianmu koyo biasane..
  C             D       (Em)
bagian sing nglarani aku wae..

(Int.) Em D C   -D
             hoo..
       Em D C  D..

C           D
 langit'e peteng..
           Bm                    Em
udane soyo deres klebus tekan atiku..
             Am
cedak'e karo aku..
              D             G
nanging atimu dinggo wong liyo..

(Int.) G-G Am-Am G-G

(Chorus)
      C    D        Bm
wis dalane dadi pelarian..
    E
dinggo sliramu
Am          D       G
sing lagi butuh hiburan..
         C       D           Bm
aku sing sayang, aku sing berjuang..
  E        Am         -Bm
bagianmu koyo biasane..
  C             D
bagian sing nglarani

      C    D        Bm
wis dalane dadi pelarian..
    E
dinggo sliramu
Am          D       G
sing lagi butuh hiburan..
         C       D           Bm
aku sing sayang, aku sing berjuang..
  E        Am         -Bm
bagianmu koyo biasane..
  C             D        G
bagian sing nglarani aku wae..
           Am
bagianmu koyo biasane..
  C             D           (C)
bagian sing nglarani a..ku wae..

(Outro) C Bm Am D  G

Chord NgatmoMbilung - Klebus

Lihat Semua :