Kunci Gitar Ngatmombilung - Pingal



Berikut ini adalah chord dari lagu terbaru berjudul Pingal yang dinyanyikan oleh Ngatmombilung. Single terbarunya tersebut merupakan ciptaan Andry Priyanta dan telah dirilis pada 31 agustus 2021. Video klipnya telah tayang perdana di channel youtube resmi mereka.

(Intro) F G Em A
        Dm  G  C..

C                              F
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
G                      C
 wes ngelakoni tekan semene..
G/B   A                    Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..
       G                     C
kowe kegodo tresno karo wong liyo..

   C                          F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
G                      C
 nglakoni tresno tekan tuo..
 G/B   A                     Dm
ora ngeliyo mung aku neng atimu..
          G                  C
nanging saiki atimu ono wong liyo..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A       Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C
mbengi tak tangisi..

(Chorus)
                F
mung iso mbayangke..
          G
kabeh kenangan..
                Em
kowe tak boncengke..
                    A
turut dalan kekepan kudanan
           Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
               C  C7
dikekep wong liyo..

               F              G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
                           A
wong sing paling tak tresnani..
          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..

(Int.) F  G  Am..
       F  G  C..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A       Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C  C7
mbengi tak tangisi..

(Chorus)
                F
mung iso mbayangke..
          G
kabeh kenangan..
                Em
kowe tak boncengke..
                    A
turut dalan kekepan kudanan
           Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
               C  C7
dikekep wong liyo..

               F              G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
            E                A
wong sing paling.. tak tresnani..
          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               F     Fm C
nek ora mbok dulang..

          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..





(Intro) C D Bm E
        Am  D  G..

G                              C
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
D                      G
 wes ngelakoni tekan semene..
D/F#  E                    Am
nek akhire bakal bubar pisahan..
       D                     G
kowe kegodo tresno karo wong liyo..

   G                          C
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
D                      G
 nglakoni tresno tekan tuo..
 D/F#  E                     Am
ora ngeliyo mung aku neng atimu..
          D                  G
nanging saiki atimu ono wong liyo..

C       D
 ibarat esuk mendung..
Bm     E       Am
 awan aku kudanan..
              D
sore mbok larani..
                G
mbengi tak tangisi..

(Chorus)
                C
mung iso mbayangke..
          D
kabeh kenangan..
                Bm
kowe tak boncengke..
                    E
turut dalan kekepan kudanan
           Am
saiki nyatane..
             D
kowe malah milih..
               G  G7
dikekep wong liyo..

               C              D
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Bm
kudu kelangan..
                           E
wong sing paling tak tresnani..
          Am
rajenak dolan..
          D
radoyan mangan..
               G
nek ora mbok dulang..

(Int.) C  D  Em..
       C  D  G..

C       D
 ibarat esuk mendung..
Bm     E       Am
 awan aku kudanan..
              D
sore mbok larani..
                G  G7
mbengi tak tangisi..

(Chorus)
                C
mung iso mbayangke..
          D
kabeh kenangan..
                Bm
kowe tak boncengke..
                    E
turut dalan kekepan kudanan
           Am
saiki nyatane..
             D
kowe malah milih..
               G  G7
dikekep wong liyo..

               C              D
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Bm
kudu kelangan..
            B                E
wong sing paling.. tak tresnani..
          Am
rajenak dolan..
          D
radoyan mangan..
               C     Cm G
nek ora mbok dulang..

          Am
rajenak dolan..
          D
radoyan mangan..
               G
nek ora mbok dulang..

Chord NgatmoMbilung

Chord Ngatmombilung - Pingal

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :