Kunci Gitar Nella Kharisma Feat Ilux ID - Nangis Sak Tenane



Judul di youtube : Nanges Sak Tenane

(Intro) C  F  C  F  C  Dm G C

C                  F
 nangis batinku saiki..
              C
kelingan sampean
               F
nong jero ati iki..
           C
kulo tasek sayang..
      Dm      G        C
sepurane kulo bien ninggalke
        Dm
sak temene..
      G         C    G
mageh kangen slirane

(Chorus)
               C
mung siji dungaku
               G
iki kanggo awakmu
            Am
mugo kowe seneng
              Em
urip karo bojomu
                 F
rausah mbok pikirne
               C
aku iki ning kene
              Dm
senajan ati perih
                G
ra bakal tak ketokne

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G C

C                  F
 nangis batinku saiki..
              C
kelingan sampean
               F
nong jero ati iki..
           C
kulo tasek sayang..
      Dm      G        C
sepurane kulo bien ninggalke
        Dm
sak temene..
      G         C    G
mageh kangen slirane

(Chorus)
               C
mung siji dungaku
               G
iki kanggo awakmu
            Am
mugo kowe seneng
              Em
urip karo bojomu
                 F
rausah mbok pikirne
               C
aku iki ning kene
              Dm
senajan ati perih
                G
ra bakal tak ketokne

               C
mung siji dungaku
               G
iki kanggo awakmu
            Am
mugo kowe seneng
              Em
urip karo bojomu
                 F
rausah mbok pikirne
               C
aku iki ning kene
              Dm
senajan ati perih
                G
ra bakal tak ketokne

(Outro) F  G  F  G  C
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: