Kunci Gitar NDX AKA - Goblok



(Intro) C G Am Em
        F C G.. C..

     C               G
kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      Am                 Em
nangismu karo aku bahagiane ro liane
  F              C
bola bali.. ati mbok larani
  G
nanging kowe tetep tak tresnani..

     C              G
roso sayangku tak setel ra kejeron
     Am
ketimbang soyo ajur
       Em
aku mundur alon alon
    F                C
wis tak loske.. kowe ro liyane
   G                          C
pancen kabeh iki wis dadi dalane..

C
 rasane atiku
  G                        Am
loro yen kelingan janji janji
                    Em
mbiyen ngomonge tresno
                    F
eh jebule mung ngapusi
                C
pisan pindo tak ngapuro
                  G
ping telu ro wong liyo
                 G
ping papat malah lungo
                  C
asssh atiku wis kulino
           G                     Am
dilarani bola bali ngopo tak baleni
            Em                     F
opo koyo ngene roso tresno tekan mati
             C             G
aku pengen lali kepiye carane
           G              (C)
duh Gusti atiku ambyar rasane

(Reff)
     C               G
kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      Am                 Em
nangismu karo aku bahagiane ro liane
  F              C
bola bali.. ati mbok larani
  G
nanging kowe tetep tak tresnani..

     C              G
roso sayangku tak setel ra kejeron
     Am
ketimbang soyo ajur
       Em
aku mundur alon alon
    F                C
wis tak loske.. kowe ro liyane
   G                          C
pancen kabeh iki wis dadi dalane..

C                G
wis hop stop aku rakuat tenan
    Am                  Em
nglakoni tresno iki rasane dadi edan
   F                   C
saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku
      G
tok jileh nggo bersandar
          G
nek wis mari ninggal aku

       C               G
tangis air matamu ku balas dengan cinta
     Am
tapi kasih sayangku
      Em
kau balas dengan luka
F                      C
cidro ning ati iki ben tak tambani
  G
tulong kowe lungo wae
G                   (C)
please don't back to me..

     C             G
teko ku.. nglarani atimu
     Am            Em         F
lungoku.. nggawe tangise sliramu..
    C            G
sepurane.. kabeh iki salahku..
    C          G
opo ra.. iso dibaleni
    Am            Em
cerito.. tresno koyo wingi
     F              C
janjiku.. bakal tak tresnani
G               C
kowe.. tekane mati..

(Reff)
     C               G
kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      Am                 Em
nangismu karo aku bahagiane ro liane
  F              C
bola bali.. ati mbok larani
  G
nanging kowe tetep tak tresnani..

     C              G
roso sayangku tak setel ra kejeron
     Am
ketimbang soyo ajur
       Em
aku mundur alon alon
    F                C
wis tak loske.. kowe ro liyane
   G                          C
pancen kabeh iki wis dadi dalane..



NDX A.K.A - Goblok

(Intro) A E F#m C#m
        D A E.. A..

     A               E
kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      F#m                C#m
nangismu karo aku bahagiane ro liane
  D              A
bola bali.. ati mbok larani
  E
nanging kowe tetep tak tresnani..

     A              E
roso sayangku tak setel ra kejeron
     F#m
ketimbang soyo ajur
       C#m
aku mundur alon alon
    D                A
wis tak loske.. kowe ro liyane
   E                          A
pancen kabeh iki wis dadi dalane..

A
 rasane atiku
  E                        F#m
loro yen kelingan janji janji
                    C#m
mbiyen ngomonge tresno
                    D
eh jebule mung ngapusi
                A
pisan pindo tak ngapuro
                  E
ping telu ro wong liyo
                 E
ping papat malah lungo
                  A
asssh atiku wis kulino
           E                     F#m
dilarani bola bali ngopo tak baleni
            C#m                    D
opo koyo ngene roso tresno tekan mati
             A             E
aku pengen lali kepiye carane
           E              (A)
duh Gusti atiku ambyar rasane

(Reff)
     A               E
kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      F#m                C#m
nangismu karo aku bahagiane ro liane
  D              A
bola bali.. ati mbok larani
  E
nanging kowe tetep tak tresnani..

     A              E
roso sayangku tak setel ra kejeron
     F#m
ketimbang soyo ajur
       C#m
aku mundur alon alon
    D                A
wis tak loske.. kowe ro liyane
   E                          A
pancen kabeh iki wis dadi dalane..

A                E
wis hop stop aku rakuat tenan
    F#m                 C#m
nglakoni tresno iki rasane dadi edan
   D                   A
saiki aku sadar kowe nangis ning pundakku
      E
tok jileh nggo bersandar
          E
nek wis mari ninggal aku

       A               E
tangis air matamu ku balas dengan cinta
     F#m
tapi kasih sayangku
      C#m
kau balas dengan luka
D                      A
cidro ning ati iki ben tak tambani
  E
tulong kowe lungo wae
E                   (A)
please don't back to me..

     A             E
teko ku.. nglarani atimu
     F#m           C#m        D
lungoku.. nggawe tangise sliramu..
    A            E
sepurane.. kabeh iki salahku..
    A          E
opo ra.. iso dibaleni
    F#m           C#m
cerito.. tresno koyo wingi
     D              A
janjiku.. bakal tak tresnani
E               A
kowe.. tekane mati..

(Reff)
     A               E
kok aku iso nganti goblok koyo ngene
      F#m                C#m
nangismu karo aku bahagiane ro liane
  D              A
bola bali.. ati mbok larani
  E
nanging kowe tetep tak tresnani..

     A              E
roso sayangku tak setel ra kejeron
     F#m
ketimbang soyo ajur
       C#m
aku mundur alon alon
    D                A
wis tak loske.. kowe ro liyane
   E                          A
pancen kabeh iki wis dadi dalane..
Lihat Semua Chord NDX A.K.A
Posted on : by
Related Chords: