Kunci Gitar NDX A.K.A - Undangan Rabi


AutoScroll  

(Intro) C G F
        C G F

 C          G            F
aku seh kelingan kowe ngucap janji
   Am       G            C  G
janji ora bakal ninggal aku..
  Em                      Dm
gedene roso sayangmu ra tego nglarani
      F     G        Am -G
tetep setia tekane mati..

   C           G           F      
pantai indrayanti seng tau nyekseni
  Am         G          C   G
pahit manise cerito tresno iki
  Em                        Dm
limang tahun wes suwene aku njogo ati
       F           G         Am
tapi kowe tego ninggal aku rabi..

(Chorus)
-G     C      G            Am  Em
 saiki kowe lungo ninggali kenangan
      F                G
saiki kowe teko ngenei undangan
         C    G -Em    Am    G
sumpah wani mati jane isih sayang
      F      Dm            G
atiku loro tenan nyawang kowe
           Am
neng pelaminan..

 C          G            F
aku seh kelingan kowe ngucap janji
   Am       G            C  G
janji ora bakal ninggal aku..
  Em                      Dm
gedene roso sayangmu ra tego nglarani
      F     G        Am -G
tetep setia tekane mati..

   C           G           F      
pantai indrayanti seng tau nyekseni
  Am         G          C   G
pahit manise cerito tresno iki
  Em                        Dm
limang tahun wes suwene aku njogo ati
     F             G         Am
tapi kowe tego ninggal aku rabi..

(Chorus)
-G     C      G            Am  Em
 saiki kowe lungo ninggali kenangan
      F                G
saiki kowe teko ngenei undangan
         C    G        Am    G
sumpah wani mati jane isih sayang
      F                    G
atiku loro tenan nyawang kowe
           Dm
neng pelaminan..

(Interlude) C Bm E

F
duh dek aku ra nyongko
                      Em
tresno seng wes tak cobo
                 Em
saiki tinggal crito
                   Dm
bubar mergo wong liyo
          Dm                   C
opo ora kelingan pas jaman semono
                C
susah seneng janji
                      F
tresno nganti tekan tuo
                                   Em
jane aku isih sayang wani sumpah mati
                                   Dm
aku bakal tetep selalu setia ngenteni
                                 G
ibarate awak otot kawat balung wesi
                                   (C)
atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi

      C                 Am    Em
mas pangapurane aku ninggal kowe
          F            G
mergo tresno iki ora direstoni
         C  G -Em      Am   G
jembarno atimu lilakno lungaku
        F   Dm        G
ngertenono aku kabeh iki
              C  G
mergo wong tuaku..

(Chorus)
      C      G            Am  Em
saiki kowe lungo ninggali kenangan
      F                G
saiki kowe teko ngenei undangan
         C    G -Em    Am    G
sumpah wani mati jane isih sayang
      F      Dm            G
atiku loro tenan nyawang kowe
           C        G
neng pelaminan.. oaoe..

      C      G            Am  Em
saiki kowe lungo ninggali kenangan
      F                G
saiki kowe teko ngenei undangan
         C    G -Em    Am    G
sumpah wani mati jane isih sayang
      F      Dm            G
atiku loro tenan nyawang kowe
           Am  G
neng pelaminan..
F      G          Am  G
hooo.. neng pelaminan..
  F             G          Am
undangan rabimu wes tak tompo..



NDX A.K.A - Undangan Rabi

(Intro) A# F D#
        A# F D#

 A#         F            D#
aku seh kelingan kowe ngucap janji
   Gm       F            A# F
janji ora bakal ninggal aku..
  Dm                      Cm
gedene roso sayangmu ra tego nglarani
      D#        F        Gm -F
tetep setia tekane mati..

   A#          F           D#     
pantai indrayanti seng tau nyekseni
  Gm         F          A#  F
pahit manise cerito tresno iki
  Dm                        Cm
limang tahun wes suwene aku njogo ati
       D#          F         Gm
tapi kowe tego ninggal aku rabi..

(Chorus)
-F     A#     F            Gm  Dm
 saiki kowe lungo ninggali kenangan
      D#               F
saiki kowe teko ngenei undangan
         A#   F -Dm    Gm    F
sumpah wani mati jane isih sayang
      D#     Cm            F
atiku loro tenan nyawang kowe
           Gm
neng pelaminan..

 A#         F            D#
aku seh kelingan kowe ngucap janji
   Gm       F            A# F
janji ora bakal ninggal aku..
  Dm                      Cm
gedene roso sayangmu ra tego nglarani
      D#    F        Gm -F
tetep setia tekane mati..

   A#          F           D#     
pantai indrayanti seng tau nyekseni
  Gm         F          A#  F
pahit manise cerito tresno iki
  Dm                        Cm
limang tahun wes suwene aku njogo ati
     D#            F         Gm
tapi kowe tego ninggal aku rabi..

(Chorus)
-F     A#     F            Gm  Dm
 saiki kowe lungo ninggali kenangan
      D#               F
saiki kowe teko ngenei undangan
         A#   F        Gm    F
sumpah wani mati jane isih sayang
      D#                   F
atiku loro tenan nyawang kowe
           Cm
neng pelaminan..

(Interlude) A# Am D

D#
duh dek aku ra nyongko
                      Dm
tresno seng wes tak cobo
                 Dm
saiki tinggal crito
                   Cm
bubar mergo wong liyo
          Cm                   A#
opo ora kelingan pas jaman semono
                A#
susah seneng janji
                      D#
tresno nganti tekan tuo
                                   Dm
jane aku isih sayang wani sumpah mati
                                   Cm
aku bakal tetep selalu setia ngenteni
                                 F
ibarate awak otot kawat balung wesi
                                   (A#)
atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi

      A#                Gm    Dm
mas pangapurane aku ninggal kowe
          D#           F
mergo tresno iki ora direstoni
         A# F -Dm      Gm   F
jembarno atimu lilakno lungaku
        D#  Cm        F
ngertenono aku kabeh iki
              A# F
mergo wong tuaku..

(Chorus)
      A#     F            Gm  Dm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
      D#               F
saiki kowe teko ngenei undangan
         A#   F -Dm    Gm    F
sumpah wani mati jane isih sayang
      D#     Cm            F
atiku loro tenan nyawang kowe
           A#       F
neng pelaminan.. oaoe..

      A#     F            Gm  Dm
saiki kowe lungo ninggali kenangan
      D#               F
saiki kowe teko ngenei undangan
         A#   F -Dm    Gm    F
sumpah wani mati jane isih sayang
      D#     Cm            F
atiku loro tenan nyawang kowe
           Gm  F
neng pelaminan..
D#     F          Gm  F
hooo.. neng pelaminan..
  D#            F          Gm
undangan rabimu wes tak tompo..
Lihat semua chord NDX A.K.A
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: