Kunci Gitar Ndarboy Genk - Sinyal Tresna Chord



Capo : fret 2

(Intro) C... F G..

C                    F
 isuk, sore, awan, wengi..
G                    C  -G/B
 mbendino we ta'kangeni..
Am                       F
 ta'chatting'i hamung centhang siji..
G                    C
 padahal sinyalku fevji..

C                   F
 cintaku sungguh tiada batasnya..
G                    C        -G/B
 bagai kuota yang bergiga-giga..
Am                F
 ingin hati adem ayem freedom..
G                      C
 lah kok sayangmu melempem..

         F               G
kurang piye.. aku nggo kowe..
        C      G/B            Am
kurang opo.. kabeh wis tak wehno
           F
saiki kowe ta'loske..
    G                     C
aku pilih sing iso dijagakke.. oh..

(Chorus)
                 F
isuk, sore, chat-tang chating..
               G
awan, wengi, ringang-ringing..
               C
panas, udan, cethang-cething..
               C
kanggoku, kowe everything..

                 F
ning gunung heal-lang healing..
               G
ning pantai postang-posting..
                 C
yangyangan share-ang sharing..
              C
i love sing paras kuning..

(Int.) C Am F G C

   Am               Em
oh mantanku, lupakanlah masa lalu..
   F
ku telah bahagia..
       G
dengan ayank anyarku..

(Int.) C F G C

       F             G
kowe lungo.. aku rapopo..
         Em                Am
kowe minggat.. aku tetep kuat..
           F
saiki kowe ta'loske..
    G                     C
aku pilih sing iso dijagakke.. oh..

(Chorus)
                 F
isuk, sore, chat-tang chating..
               G
awan, wengi, ringang-ringing..
               C
panas, udan, cethang-cething..
               C
kanggoku, kowe everything..

                 F
ning gunung heal-lang healing..
               G
ning pantai postang-posting..
                 C
yangyangan share-ang sharing..
              C
i love sing paras kuning..

                 F
isuk, sore, chat-tang chating..
               G
awan, wengi, ringang-ringing..
               C
panas, udan, cethang-cething..
               C
kanggoku, kowe everything..

                 F
ning gunung heal-lang healing..
               G
ning pantai postang-posting..
                 C
yangyangan share-ang sharing..
              C
i love sing paras kuning..
                 Dm
yangyangan share-ang sharing..
       G
ho..o..o..
              C
i love sing paras kuning..



Ndarboy Genk - Sinyal Tresna

(Intro) D... G A..

D                    G
 isuk, sore, awan, wengi..
A                    D  -A/C#
 mbendino we ta'kangeni..
Bm                       G
 ta'chatting'i hamung centhang siji..
A                    D
 padahal sinyalku fevji..

D                   G
 cintaku sungguh tiada batasnya..
A                    D        -A/C#
 bagai kuota yang bergiga-giga..
Bm                G
 ingin hati adem ayem freedom..
A                      D
 lah kok sayangmu melempem..

         G               A
kurang piye.. aku nggo kowe..
        D      A/C#           Bm
kurang opo.. kabeh wis tak wehno
           G
saiki kowe ta'loske..
    A                     D
aku pilih sing iso dijagakke.. oh..

(Chorus)
                 G
isuk, sore, chat-tang chating..
               A
awan, wengi, ringang-ringing..
               D
panas, udan, cethang-cething..
               D
kanggoku, kowe everything..

                 G
ning gunung heal-lang healing..
               A
ning pantai postang-posting..
                 D
yangyangan share-ang sharing..
              D
i love sing paras kuning..

(Int.) D Bm G A D

   Bm               F#m
oh mantanku, lupakanlah masa lalu..
   G
ku telah bahagia..
       A
dengan ayank anyarku..

(Int.) D G A D

       G             A
kowe lungo.. aku rapopo..
         F#m               Bm
kowe minggat.. aku tetep kuat..
           G
saiki kowe ta'loske..
    A                     D
aku pilih sing iso dijagakke.. oh..

(Chorus)
                 G
isuk, sore, chat-tang chating..
               A
awan, wengi, ringang-ringing..
               D
panas, udan, cethang-cething..
               D
kanggoku, kowe everything..

                 G
ning gunung heal-lang healing..
               A
ning pantai postang-posting..
                 D
yangyangan share-ang sharing..
              D
i love sing paras kuning..

                 G
isuk, sore, chat-tang chating..
               A
awan, wengi, ringang-ringing..
               D
panas, udan, cethang-cething..
               D
kanggoku, kowe everything..

                 G
ning gunung heal-lang healing..
               A
ning pantai postang-posting..
                 D
yangyangan share-ang sharing..
              D
i love sing paras kuning..
                 Em
yangyangan share-ang sharing..
       A
ho..o..o..
              D
i love sing paras kuning..

Chord Ndarboy Genk - Sinyal Tresna

Lihat Semua :