Kunci Gitar Ndarboy Genk - Penting Yakin Chord



(Intro) C Em C Em
        F  F  Am  G  F  G..

  C
cobo.. mbok eling eling..
       F
aku berjuang
       G            C
nganti kepontang panting..

 Dm        G
aku uwes yakin..
  C        G/B    Am
malah mbok anggep ra penting
   Dm      G
raurusan.. sing penting aku..
  C
yakin..

 C
aku.. ora ngerti..
      F     G          C  -C#m
kowe ugo.. ora tau ngerti..
   Dm          G
kuncine mung siji..
      C           Am
adewe kudu saling mengerti
Dm           G    C           Gm
yen jodo rak ono sing ngerti..

(Chorus)
 C         F
aku karo kowe..
  G    Em       Am
koyo.. bumi lan langit..
Dm        G           C
kulo niki cen tiyang alit..

         F
aku ro kowe..
  G       Em       Am
koyo.. rahwana lan shinta..
Dm       G         C
tresnoku rak iso mbok tompo..

(Int.) F G Am Bm -C
       Dm  G  C..

       C
woo.. aku.. ora ngerti..
      F     G          C  -C#m
kowe ugo.. ora tau ngerti..
   Dm        G
kuncine mung siji..
      C           Am
adewe kudu saling mengerti..
Dm           G    C           Gm
yen jodo rak ono sing ngerti..

(Chorus)
 C         F
aku karo kowe..
  G    Em       Am
koyo.. bumi lan langit..
Dm        G           C
kulo niki cen tiyang alit..

         F
aku ro kowe..
  G       Em           Am
koyo.. rahwana lan shinta..
Dm           G     C
tresnoku rak iso mbok tompo..

        Dm
bumi gonjang ganjing
G         Em        Am
 panas tanpo angin..
  Dm         G          C
madep mantep tresno penting yakin..

        F
bumi gonjang ganjing
G         Em        Am
 panas tanpo angin..
  Dm         G          C
madep mantep tresno penting yakin..
  Dm         G
madep mantep tresno
        F     Dm G  C
penting yakin..



Ndarboy Genk - Penting Yakin

(Intro) A C#m A C#m
        D  D  F#m  E  D  E..

  A
cobo.. mbok eling eling..
       D
aku berjuang
       E            A
nganti kepontang panting..

 Bm        E
aku uwes yakin..
  A        E/G#   F#m
malah mbok anggep ra penting
   Bm      E
raurusan.. sing penting aku..
  A
yakin..

 A
aku.. ora ngerti..
      D     E          A  -A#m
kowe ugo.. ora tau ngerti..
   Bm          E
kuncine mung siji..
      A           F#m
adewe kudu saling mengerti
Bm           E    A           Em
yen jodo rak ono sing ngerti..

(Chorus)
 A         D
aku karo kowe..
  E    C#m      F#m
koyo.. bumi lan langit..
Bm        E           A
kulo niki cen tiyang alit..

         D
aku ro kowe..
  E       C#m      F#m
koyo.. rahwana lan shinta..
Bm       E         A
tresnoku rak iso mbok tompo..

(Int.) D E F#m G#m -A
       Bm  E  A..

       A
woo.. aku.. ora ngerti..
      D     E          A  -A#m
kowe ugo.. ora tau ngerti..
   Bm        E
kuncine mung siji..
      A           F#m
adewe kudu saling mengerti..
Bm           E    A           Em
yen jodo rak ono sing ngerti..

(Chorus)
 A         D
aku karo kowe..
  E    C#m      F#m
koyo.. bumi lan langit..
Bm        E           A
kulo niki cen tiyang alit..

         D
aku ro kowe..
  E       C#m          F#m
koyo.. rahwana lan shinta..
Bm           E     A
tresnoku rak iso mbok tompo..

        Bm
bumi gonjang ganjing
E         C#m       F#m
 panas tanpo angin..
  Bm         E          A
madep mantep tresno penting yakin..

        D
bumi gonjang ganjing
E         C#m       F#m
 panas tanpo angin..
  Bm         E          A
madep mantep tresno penting yakin..
  Bm         E
madep mantep tresno
        D     Bm E  A
penting yakin..

Chord Ndarboy Genk - Penting Yakin

Lihat Semua :