Kunci Gitar Ndarboy Genk - Moro Moro Teko Chord



(Intro) C F G C
        Am-G-F-Em-Dm G C..

   C           F -G   C 
sliramu.. sing moro moro teko..
-G/B   Am         D        G
 koyo udan.. ning mongso ketigo..
    C       Gm C        F     Fm
nalikane.. atiku ngrasakke loro..
    Dm            G        C       G
tekamu.. ning aku wis.. dadi tombo..

  C          F -G    C
parasmu.. nyelimurke donyaku..
-G/B     Am        D     G
 mung suaramu.. ngedemke atiku..
   C           Gm C
esemanmu.. wis nancep
    F          Fm
sak jroning kalbu..
   Dm              G         C
nyaman.. senajan durung sesandingan..

(Intro) Dm G C G..

(Chorus)
C        F        G          C  G/B
kowe tak sayang.. tak gadang gadang..
Am        D             G
lungguh bareng ning pelaminan..
C       F         G     C     G/B
percoyo aku.. ngancani uripku..
Am     D            G
tekane sak mandekke wektu..

    F         Em
tresno kepati pati..
    Dm        C
nganti kegowo ngimpi..
    F              Em    Am
senajan mung sak kedep moto..
Bb          G            C
mugo dadi katresnan sing nyoto..

(Int.) C F G C -G/B
       Am D G..

  C          F -G    C
parasmu.. nyelimurke donyaku..
-G/B     Am        D     G
 mung suaramu.. ngedemke atiku..
   C           Gm C
esemanmu.. wis nancep
    F          Fm
sak jroning kalbu..
   Dm              G         C
nyaman.. senajan durung sesandingan..

(Intro) Dm G C G..

(Chorus)
C        F        G          C  G/B
kowe tak sayang.. tak gadang gadang..
Am        D             G
lungguh bareng ning pelaminan..
C       F     G         C     G/B
percoyo aku.. ngancani uripku..
Am     D            G
tekane sak mandekke wektu..

    F         Em
tresno kepati pati..
    Dm        C
nganti kegowo ngimpi..
  F                Em    Am
senajan mung sak kedep moto..
Bb          G            C
mugo dadi katresnan sing nyoto..

    F         Em
tresno kepati pati..
       Dm     C
nganti kegowo ngimpi..
    F              Em    Am
senajan mung sak kedep moto..
Bb          G            C
mugo dadi katresnan sing nyoto..

Chord Ndarboy Genk - Moro Moro Teko

Lihat Semua :