Ndarboy Genk - Marai Budreg Chord Mudah

(Intro) C  Fm  C  Fm
        Am  D  Dm  G..

   C             Gm
ngene salah.. ngono salah..
    F                      C
yen koyo ngene aku sing ngalah..
 Am      E/G#    G       D/F#
aku karo kowe, kowe karo de'e..
Dm         G            C   Fm
aku ikhlas trimo meneng wae..

 C           Gm
iki piye.. kudu piye..
    F                  C
tresnoku pancen opo anane..
 Am       E/G#        G         D/F#
aku wes tenanan.. wes kadung berkorban..
Dm           G          C
meh bertahan wes rakuat tenan..

Dm            Em
 remok.. ajur mumur setyoku..
     Fm                    G
kowe milih karo sing ora mutu..

(Chorus)
           C           E
yen pancen wes ora sejalan..
   Am     C
ra usah nesunan..
    F       Em          Dm  G
wes reti ujunge bakalan bubaran..

       C            E
pancen mung marai budreg.. 
    Am        C
aku seng kudu mandeg..
     F             G       (C)
nglanjutke langkah karo ati sing teteg..

(Int.) C  Fm  C  Fm

 C           Gm
iki piye.. kudu piye..
    F                  C
tresnoku pancen opo anane..
 Am       E/G#        G         D/F#
aku wes tenanan.. wes kadung berkorban..
Dm           G          C
meh bertahan wes rakuat tenan..

Dm            Em
 remok.. ajur mumur setyoku..
     Fm                    G
kowe milih karo sing ora mutu..

(Chorus)
           C           E
yen pancen wes ora sejalan..
   Am     C
ra usah nesunan..
    F       Em          Dm  G
wes reti ujunge bakalan bubaran..

       C            E
pancen mung marai budreg.. 
    Am        C
aku seng kudu mandeg..
     F             G        C
nglanjutke langkah karo ati sing teteg..

G          C         E
yen pancen wes ora sejalan..
   Am     C
ra usah nesunan..
    F       Em          Dm  G
wes reti ujunge bakalan bubaran..

       C            E
pancen mung marai budreg.. 
    Am        C
aku seng kudu mandeg..
     F             G       (C)
nglanjutke langkah karo ati sing teteg..
E  Am     G
 huwoo.. aa aaaa..
  F                G          C
mugo Gusti maringi jodoh seng mantep..
Fm  C  Fm  C  Fm  C  Fm
  huu..  huu..



Ndarboy Genk - Marai Budreg

(Intro) A  Dm  A  Dm
        F#m  B  Bm  E..

   A             Em
ngene salah.. ngono salah..
    D                      A
yen koyo ngene aku sing ngalah..
 F#m     C#/F    E       B/D#
aku karo kowe, kowe karo de'e..
Bm         E            A   Dm
aku ikhlas trimo meneng wae..

 A           Em
iki piye.. kudu piye..
    D                  A
tresnoku pancen opo anane..
 F#m      C#/F        E         B/D#
aku wes tenanan.. wes kadung berkorban..
Bm           E          A
meh bertahan wes rakuat tenan..

Bm            C#m
 remok.. ajur mumur setyoku..
     Dm                    E
kowe milih karo sing ora mutu..

(Chorus)
           A           C#
yen pancen wes ora sejalan..
   F#m    A
ra usah nesunan..
    D       C#m         Bm  E
wes reti ujunge bakalan bubaran..

       A            C#
pancen mung marai budreg.. 
    F#m       A
aku seng kudu mandeg..
     D             E       (A)
nglanjutke langkah karo ati sing teteg..

(Int.) A  Dm  A  Dm

 A           Em
iki piye.. kudu piye..
    D                  A
tresnoku pancen opo anane..
 F#m      C#/F        E         B/D#
aku wes tenanan.. wes kadung berkorban..
Bm           E          A
meh bertahan wes rakuat tenan..

Bm            C#m
 remok.. ajur mumur setyoku..
     Dm                    E
kowe milih karo sing ora mutu..

(Chorus)
           A           C#
yen pancen wes ora sejalan..
   F#m    A
ra usah nesunan..
    D       C#m         Bm  E
wes reti ujunge bakalan bubaran..

       A            C#
pancen mung marai budreg.. 
    F#m       A
aku seng kudu mandeg..
     D             E        A
nglanjutke langkah karo ati sing teteg..

E          A         C#
yen pancen wes ora sejalan..
   F#m    A
ra usah nesunan..
    D       C#m         Bm  E
wes reti ujunge bakalan bubaran..

       A            C#
pancen mung marai budreg.. 
    F#m       A
aku seng kudu mandeg..
     D             E       (A)
nglanjutke langkah karo ati sing teteg..
C# F#m    E
 huwoo.. aa aaaa..
  D                E          A
mugo Gusti maringi jodoh seng mantep..
Dm  A  Dm  A  Dm  A  Dm
  huu..  huu..

Chord Marai Budreg