Kunci Gitar Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan



Capo di fret 2

(Intro) C  E  Am Em F G

C           Dm
ora gampang aku ngelaleke
G               C    -G/B
kadung akeh kenangane..
A                     Dm
dalan jembar sing tak lewati sepi..
 F      G             C     G
ora ono kowe sing ngancani..

C
prapatan klodran
    Dm
aku nangis pinggir ndalan..
  G                  C             -G/B
naliko kelingan kowe ngajak bubaran
A                 Dm
saiki kutoku uwis kadung mewah..
     F          G           C
kowe tak jak balen tetep po wegah..

(Intro) Dm G C

 Am               Em
uwis tak ubengi.. kuto bantul iki..
F           Dm         G
janjane koe lungo neng ngendi..

(Chorus)
        C
loro ku iki sing tak gowo
     E
neng pinggir segoro..
    F                     G
angslup jeru neng parangkusumo..
           C
kangen ku iki ra karuan 
  E
mubengi paseban..
  Am                     Gm     C
kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
kuto ku wis mbangun deso 
     Em             Am
janjimu mbangun keluargo 
        Dm       G              C
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

(Int.) Dm  Em  F G C
       Dm  Em  Fm  G
                    (hok'a hok'e..)

 Am               Em
uwis tak ubengi.. kuto bantul iki..
F           Dm         G
janjane koe lungo neng ngendi..

(Chorus)
        C
loro ku iki sing tak gowo
     E
neng pinggir segoro..
    F                     G
angslup jeru neng parangkusumo..
           C
kangen ku iki ra karuan 
  E
mubengi paseban..
  Am                     Gm     C
kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
kuto ku wis mbangun deso
         Em         Am
janjimu mbangun keluargo
        F          G         C
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

        F
kuto ku wis mbangun deso
     Em             Am
janjimu mbangun keluargo
        Dm         G            C
nanging opo doyo setyoku wis muspro..



Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

(Intro) D  F#  Bm F#m G A

D           Em
ora gampang aku ngelaleke
A               D    -A/C#
kadung akeh kenangane..
B                     Em
dalan jembar sing tak lewati sepi..
 G      A             D     A
ora ono kowe sing ngancani..

D
prapatan klodran
    Em
aku nangis pinggir ndalan..
  A                  D             -A/C#
naliko kelingan kowe ngajak bubaran
B                 Em
saiki kutoku uwis kadung mewah..
     G          A           D
kowe tak jak balen tetep po wegah..

(Intro) Em A D

 Bm               F#m
uwis tak ubengi.. kuto bantul iki..
G           Em         A
janjane koe lungo neng ngendi..

(Chorus)
        D
loro ku iki sing tak gowo
     F#
neng pinggir segoro..
    G                     A
angslup jeru neng parangkusumo..
           D
kangen ku iki ra karuan 
  F#
mubengi paseban..
  Bm                     Am     D
kabeh iki mung tinggal kenangan..

        G
kuto ku wis mbangun deso 
     F#m            Bm
janjimu mbangun keluargo 
        Em       A              D
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

(Int.) Em  F#m  G A D
       Em  F#m  Gm  A
                     (hok'a hok'e..)

 Bm               F#m
uwis tak ubengi.. kuto bantul iki..
G           Em         A
janjane koe lungo neng ngendi..

(Chorus)
        D
loro ku iki sing tak gowo
     F#
neng pinggir segoro..
    G                     A
angslup jeru neng parangkusumo..
           D
kangen ku iki ra karuan 
  F#
mubengi paseban..
  Bm                     Am     D
kabeh iki mung tinggal kenangan..

        G
kuto ku wis mbangun deso
         F#m        Bm
janjimu mbangun keluargo
        G          A         D
nanging opo doyo setyoku wis muspro..

        G
kuto ku wis mbangun deso
     F#m            Bm
janjimu mbangun keluargo
        Em         A            D
nanging opo doyo setyoku wis muspro..
Lihat Semua Chord Ndarboy Genk
Posted on : by
Related Chords: