Kunci Gitar Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik)


AutoScroll  

Di versi akustik ini chord / kunci gitarnya agak sedikit beda dengan yang versi sebelumnya.

(Intro) C G Am E
        F Fm G C

     C            G
Yen awan tansah kelingan
      Am        C7
yen wengi raiso mapan
  F             G       C
koyo ngene wong sing kasmaran..

        C          G
s'najan akeh konco-konco
       Am          C7
sing durung biso nerimo
  F           G     C
kabeh ora tak rungokno..

-G/B  Am      Em
 Jero atine manungso
  F         C
kuwi bedo-bedo
-G/B Am         Em
 ora iso mbok antem podo
  F              C
koyo sing mbok karepno
  Dm                G
kowe ra nglakoni ra usah mutusi

(Chorus)
         C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
kowe ra sah suloyo..

        C         G
Aku sih tetep tresno
          Am        E
senajan dunyo ra trimo
     F      C
urusono uripmu
          Dm         G        C
timbang suwe-suwe lambemu tak tuku..

      C             G
Walau badai kan menghadang
      Am          C7
tekan kapan tetep sayang
   F            G      C
sampai maut kan memisahkan..

        C            G
S'najan akeh sing do nggodo
       Am           C7
tresno ra bakal tak culno
  F            G     C
susah seneng tekan tuwo..

     Am      Em
Jero atine manungso
  F         C
kuwi bedo-bedo
-G/B Am         Em
 ora iso mbok antem podo
  F              C
koyo sing mbok karepno
  Dm                E
kowe ra nglakoni ra usah mutusi..

(Chorus) (Overtone)
         A      E
Aku seng nduwe ati
        F#m       C#m
kowe ra sah ngrusohi
         D       A
Aku seng nduwe roso
        Bm      F
kowe ra sah suloyo..

-G       C      G
Aku seng nduwe ati
        Am        Em
kowe ra sah ngrusohi
         F       C
Aku seng nduwe roso
        Dm      G
kowe ra sah suloyo..

        C         G
Aku seh tetep tresno
          Am        E
senajan dunyo ra trimo
     F      C
urusono uripmu
          Dm      Em
timbang suwe-suwe..
  F          G        F    G
suwe-suwe lambemu tak tuku..

(Outro) Dm Fm G C
Lihat Semua Chord Ndarboy Genk
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: