Modal Sewu feat Lisa Erlita - Aku Tak Sing Lungo Chord Mudah

Capo : fret 5

(Intro) F G Em Am -G
        F  G#..

C          Em                Am
sewu loro.. wes tau tak rasakke..
  A                       F
kowe lungo pas sayang sayange..
  C         G              C    G
tegone.. atimu.. ninggalke aku..

C          Em                  Am
 sawangen aku rungokno penjalukku..
A                       F
ku tahu tak mungkin bagiku..
  C              G
semua.. hanya mimpi..
               C
dan tak kan terjadi..

(Chorus)
      F           G
opo kowe.. wes ra tresno ro aku
      Em        A
opo kowe.. wes ono penggantiku
         Dm                G
nganti kowe tego.. ninggal aku..
     C
loro atiku..

      F           G
opo mergo.. restu wong tuo..
       Em                   A
opo mergo kowe cen wes ora ono roso
           Dm         G
yen cen ngono.. aku kudu sadar
               C
aku tak sing lungo..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C  G..

C          Em                  Am
 sawangen aku rungokno penjalukku..
A                       F
ku tahu tak mungkin bagiku..
  C              G
semua.. hanya mimpi..
               C
dan tak kan terjadi..

                   F           G
sing gede pangapuramu.. dinggo aku..
               Em            A
mbiyen wes tau ninggalke.. kowe..
                   Dm
mergo aku wes oleh gantimu..
 G                     C
aku manut karo wong tuaku..

(Chorus)
      F           G
opo kowe.. wes ra tresno ro aku
(sak jujure aku tresno)
      Em        A
opo kowe.. wes ono penggantiku
(aku wes ngliyo)
         Dm                G
nganti kowe tego.. ninggal aku..
(aku gawe)
     C
loro atiku..
(loro atimu)

      F           G
opo mergo.. restu wong tuo..
       Em                   A
opo mergo kowe cen wes ora ono roso
           F          G
yen cen ngono.. aku kudu sadar
               C
aku tak sing lungo..

           Dm         G
yen cen ngono.. aku kudu sadar
(yen cen ngono.. aku kudu sadar)
               C
aku tak sing lungo..
(aku tak sing lungo)



Chord Originalnya

(Intro) A# C Am Dm -C
        A#  C#..

F          Am                Dm
sewu loro.. wes tau tak rasakke..
  D                       A#
kowe lungo pas sayang sayange..
  F         C              F    C
tegone.. atimu.. ninggalke aku..

F          Am                  Dm
 sawangen aku rungokno penjalukku..
D                       A#
ku tahu tak mungkin bagiku..
  F              C
semua.. hanya mimpi..
               F
dan tak kan terjadi..

(Chorus)
      A#          C
opo kowe.. wes ra tresno ro aku
      Am        D
opo kowe.. wes ono penggantiku
         Gm                C
nganti kowe tego.. ninggal aku..
     F
loro atiku..

      A#          C
opo mergo.. restu wong tuo..
       Am                   D
opo mergo kowe cen wes ora ono roso
           Gm         C
yen cen ngono.. aku kudu sadar
               F
aku tak sing lungo..

(Int.) A# C Am Dm
       Gm C F  C..

F          Am                  Dm
 sawangen aku rungokno penjalukku..
D                       A#
ku tahu tak mungkin bagiku..
  F              C
semua.. hanya mimpi..
               F
dan tak kan terjadi..

                   A#          C
sing gede pangapuramu.. dinggo aku..
               Am            D
mbiyen wes tau ninggalke.. kowe..
                   Gm
mergo aku wes oleh gantimu..
 C                     F
aku manut karo wong tuaku..

(Chorus)
      A#          C
opo kowe.. wes ra tresno ro aku
(sak jujure aku tresno)
      Am        D
opo kowe.. wes ono penggantiku
(aku wes ngliyo)
         Gm                C
nganti kowe tego.. ninggal aku..
(aku gawe)
     F
loro atiku..
(loro atimu)

      A#          C
opo mergo.. restu wong tuo..
       Am                   D
opo mergo kowe cen wes ora ono roso
           A#         C
yen cen ngono.. aku kudu sadar
               F
aku tak sing lungo..

           Gm         C
yen cen ngono.. aku kudu sadar
(yen cen ngono.. aku kudu sadar)
               F
aku tak sing lungo..
(aku tak sing lungo)

Chord Aku Tak Sing Lungo