Kunci Gitar Miqbal GA - Tiang Top Chord



Capo : fret 2

(Intro) G..

                C              D
ojo mbok bandingke aku karo pendekar
                Bm
sing wis diajar entek-entekan
      Em
tetap tegar
             Am              D
nanging ati iki mung koyo krupuk..
                G
sing keno banyu sitik
trus langsung remuk..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G D..

        G       D           Em
wis ra arep baleni goblokku nresnani
      D
uwong sing kleru..
     C               Bm
kowe sing tak gadang gadang..
      Am          D
saiki malah menghilang..

         G        D
tok gawe remuk atiku..
      Em          D
perjuanganku ra payu..
       C          Bm
seakan-akan.. aku tidak..
    Am    D
ada dihatimu..

      C         D
loro ati jero dodo..
             Bm       Em
sing tak tresno ora cetho..
       F
ra ono harapan..
     D
ora ono kepastian..

(Chorus)
                C              D
ojo mbok bandingke aku karo pendekar
                Bm
sing wis diajar entek-entekan
      Em
tetap tegar
             Am              D
nanging ati iki mung koyo krupuk..
                G
sing keno banyu sitik
trus langsung remuk..

               C
bola bali mbok larani
            D
ku tetap bertahan
              Bm
nanging suwi-suwi
                  Em
neng kene aku iso edan
             Am
aku trimo mundur.. ati kadung ajur..
               D
tak ikhlaske kabeh..
             G
tresnoku wes luntur..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm Em
       Am D G D..

        G       D           Em
wis ra arep baleni goblokku nresnani
      D
uwong sing kleru..
     C               Bm
kowe sing tak gadang gadang..
      Am         (D)
saiki malah menghilang..

D              G        D
hoo.. tok gawe remuk atiku..
      Em          D
perjuanganku ra payu..
       C          Bm
seakan-akan.. aku tidak..
    Am    D
ada dihatimu..

      C         D
loro ati jero dodo..
             Bm       Em
sing tak tresno ora cetho..
       F
ra ono harapan..
     D
ora ono kepastian..

(Chorus)
                C              D
ojo mbok bandingke aku karo pendekar
                Bm
sing wis diajar entek-entekan
      Em
tetap tegar
             Am              D
nanging ati iki mung koyo krupuk..
                G
sing keno banyu sitik
trus langsung remuk..

               C
bola bali mbok larani
            D
ku tetap bertahan
              Bm
nanging suwi-suwi
                  Em
neng kene aku iso edan
             Am
aku trimo mundur.. ati kadung ajur..
               D
tak ikhlaske kabeh..
             G
tresnoku wes luntur..

                C              D
ojo mbok bandingke aku karo pendekar
                Bm
sing wis diajar entek-entekan
      Em
tetap tegar
             Am              D
nanging ati iki mung koyo krupuk..
                G
sing keno banyu sitik
trus langsung remuk..

               C
bola bali mbok larani
            D
ku tetap bertahan
              Bm
nanging suwi-suwi
                  Em
neng kene aku iso edan
             Am
aku trimo mundur.. ati kadung ajur..
               D
tak ikhlaske kabeh..
             G
tresnoku wes luntur..

             Am
aku trimo mundur.. ati kadung ajur..
               D
tak ikhlaske kabeh..
             G
tresnoku wes luntur..



Miqbal GA - Tiang Top

(Intro) A..

                D              E
ojo mbok bandingke aku karo pendekar
                C#m
sing wis diajar entek-entekan
      F#m
tetap tegar
             Bm              E
nanging ati iki mung koyo krupuk..
                A
sing keno banyu sitik
trus langsung remuk..

(Int.) D E C#m F#m
       Bm E A E..

        A       E           F#m
wis ra arep baleni goblokku nresnani
      E
uwong sing kleru..
     D               C#m
kowe sing tak gadang gadang..
      Bm          E-F#m-G#m
saiki malah menghilang..

         A        E
tok gawe remuk atiku..
      F#m         E
perjuanganku ra payu..
       D          C#m
seakan-akan.. aku tidak..
    Bm    E
ada dihatimu..

      D         E
loro ati jero dodo..
             C#m      F#m
sing tak tresno ora cetho..
       G
ra ono harapan..
     E
ora ono kepastian..

(Chorus)
                D              E
ojo mbok bandingke aku karo pendekar
                C#m
sing wis diajar entek-entekan
      F#m
tetap tegar
             Bm              E
nanging ati iki mung koyo krupuk..
                A
sing keno banyu sitik
trus langsung remuk..

               D
bola bali mbok larani
            E
ku tetap bertahan
              C#m
nanging suwi-suwi
                  F#m
neng kene aku iso edan
             Bm
aku trimo mundur.. ati kadung ajur..
               E
tak ikhlaske kabeh..
             A
tresnoku wes luntur..

(Int.) D E C#m F#m
       Bm E A..
       D E C#m F#m
       Bm  E  A E..

        A       E           F#m
wis ra arep baleni goblokku nresnani
      E
uwong sing kleru..
     D               C#m
kowe sing tak gadang gadang..
      Bm         (E)
saiki malah menghilang..

E              A        E
hoo.. tok gawe remuk atiku..
      F#m         E
perjuanganku ra payu..
       D          C#m
seakan-akan.. aku tidak..
    Bm    E
ada dihatimu..

      D         E
loro ati jero dodo..
             C#m      F#m
sing tak tresno ora cetho..
       G
ra ono harapan..
     E
ora ono kepastian..

(Chorus)
                D              E
ojo mbok bandingke aku karo pendekar
                C#m
sing wis diajar entek-entekan
      F#m
tetap tegar
             Bm              E
nanging ati iki mung koyo krupuk..
                A
sing keno banyu sitik
trus langsung remuk..

               D
bola bali mbok larani
            E
ku tetap bertahan
              C#m
nanging suwi-suwi
                  F#m
neng kene aku iso edan
             Bm
aku trimo mundur.. ati kadung ajur..
               E
tak ikhlaske kabeh..
             A
tresnoku wes luntur..

                D              E
ojo mbok bandingke aku karo pendekar
                C#m
sing wis diajar entek-entekan
      F#m
tetap tegar
             Bm              E
nanging ati iki mung koyo krupuk..
                A
sing keno banyu sitik
trus langsung remuk..

               D
bola bali mbok larani
            E
ku tetap bertahan
              C#m
nanging suwi-suwi
                  F#m
neng kene aku iso edan
             Bm
aku trimo mundur.. ati kadung ajur..
               E
tak ikhlaske kabeh..
             A
tresnoku wes luntur..

             Bm
aku trimo mundur.. ati kadung ajur..
               E
tak ikhlaske kabeh..
             A
tresnoku wes luntur..

Chord Miqbal GA - Tiang Top

Lihat Semua :