Kunci Gitar Miqbal GA - Sugih Kepolen Chord



Capo : fret 4

(Intro) C D Bm Em
        Am  D..

  G                       C
jare wingi.. kowe cinta mati..
 D                            G
ora bakal.. ninggal stay ning posisi..
   Em                  Am
nyatane saiki aku mbok culke..
         C           D         G
jebul cintamu.. kuwi mung koyo keple..

  C               D
kabeh.. bakal tak buktekke..
Bm                 Em
sukses.. mapan sak kabehe..
     Am
mung gari nunggu mangsane
       D
kowe bakal ngerti dewe..

(Chorus)
       C          D
ayo kumpul rame-rame..
      Bm         Em
ojo lali tuku lodse..
        Am       D
masalah ati diloske..
         G
ben ra ambyar pikirane..

C         D
aku sugih kepolen..
Bm        Em
ora entek bondoku..
    Am              D
nek mung nggo napuk cangkemmu..
 G
iso ngelu..

C            D
wes terkabul dongaku..
   Bm           Em
mergo wong tuwo lan konco..
   Am      D          G
saiki aku iso bejo mulyo..

(Int.) C D Bm Em Am D G..
       C D Bm Em Am D G..

  C               D
kabeh.. bakal tak buktekke..
Bm                 Em
sukses.. mapan sak kabehe..
     Am
mung gari nunggu mangsane
       D
kowe bakal ngerti dewe..

(Chorus)
       C          D
ayo kumpul rame-rame..
      Bm         Em
ojo lali tuku lodse..
        Am       D
masalah ati diloske..
         G
ben ra ambyar pikirane..

C         D
aku sugih kepolen..
Bm        Em
ora entek bondoku..
    Am              D
nek mung nggo napuk cangkemmu..
 G
iso ngelu..

C            D
wes terkabul dongaku..
   Bm           Em
mergo wong tuwo lan konco..
   Am      D          G
saiki aku iso bejo mulyo..

C         D
aku sugih kepolen..
Bm        Em
ora entek bondoku..
    Am              D
nek mung nggo napuk cangkemmu..
 G
iso ngelu..

C            D
wes terkabul dongaku..
   Bm           Em
mergo wong tuwo lan konco..
   Am      D          G
saiki aku iso bejo mulyo..
   Am      D          G
saiki aku iso bejo mulyo..



Miqbal GA - Sugih Kepolen

(Intro) E F# D#m G#m
        C#m  F#..

  B                       E
jare wingi.. kowe cinta mati..
 F#                           B
ora bakal.. ninggal stay ning posisi..
   G#m                 C#m
nyatane saiki aku mbok culke..
         E           F#        B
jebul cintamu.. kuwi mung koyo keple..

  E               F#
kabeh.. bakal tak buktekke..
D#m                G#m
sukses.. mapan sak kabehe..
     C#m
mung gari nunggu mangsane
       F#
kowe bakal ngerti dewe..

(Chorus)
       E          F#
ayo kumpul rame-rame..
      D#m        G#m
ojo lali tuku lodse..
        C#m      F#
masalah ati diloske..
         B
ben ra ambyar pikirane..

E         F#
aku sugih kepolen..
D#m       G#m
ora entek bondoku..
    C#m             F#
nek mung nggo napuk cangkemmu..
 B
iso ngelu..

E            F#
wes terkabul dongaku..
   D#m          G#m
mergo wong tuwo lan konco..
   C#m     F#         B
saiki aku iso bejo mulyo..

(Int.) E F# D#m G#m C#m F# B..
       E F# D#m G#m C#m F# B..

  E               F#
kabeh.. bakal tak buktekke..
D#m                G#m
sukses.. mapan sak kabehe..
     C#m
mung gari nunggu mangsane
       F#
kowe bakal ngerti dewe..

(Chorus)
       E          F#
ayo kumpul rame-rame..
      D#m        G#m
ojo lali tuku lodse..
        C#m      F#
masalah ati diloske..
         B
ben ra ambyar pikirane..

E         F#
aku sugih kepolen..
D#m       G#m
ora entek bondoku..
    C#m             F#
nek mung nggo napuk cangkemmu..
 B
iso ngelu..

E            F#
wes terkabul dongaku..
   D#m          G#m
mergo wong tuwo lan konco..
   C#m     F#         B
saiki aku iso bejo mulyo..

E         F#
aku sugih kepolen..
D#m       G#m
ora entek bondoku..
    C#m             F#
nek mung nggo napuk cangkemmu..
 B
iso ngelu..

E            F#
wes terkabul dongaku..
   D#m          G#m
mergo wong tuwo lan konco..
   C#m     F#         B
saiki aku iso bejo mulyo..
   C#m     F#         B
saiki aku iso bejo mulyo..

Chord Miqbal GA - Sugih Kepolen

Lihat Semua :