Kunci Gitar Mas Nangs - Nemu Ganti



Capo di fret 2

(Intro) C Em Am
        F G C
        Dm  Em  F G C

C       Em     Am
semilir angin wengi
   F          G         C
tansah nresep ning jeru ati
Dm                      Em
sunare rembulan nrejang pucuk cemoro
  F                    G
dadi tondo nggonku ngucap tresno..

C     Em     Am
ademe angin wengi
   F          G          C
tansah nresep ning njero ati
Dm               Em
rembulan purnomo sing dadi saksi
     F         G       C
kowe lan aku biyen ngucap janji..

(Intro) Dm  Em  F G C
        Dm  Em  F G C

(Chorus)
F         Em
panuwonku marang Gusti
Dm     G         C
sing loro wes entok ganti
F               Em
nemu wanito tresnane tulus suci
     Dm      G      C
sing ayune koyo widodari..

C     Em     Am
ademe angin wengi
   F          G          C
tansah nresep ning njero ati
Dm               Em
rembulan purnomo sing dadi saksi
     F         G       C
kowe lan aku biyen ngucap janji..

(Int.) Dm  Em  F G C
       Dm  Em  F G C

(Chorus)
F         Em
panuwonku marang Gusti
Dm     G         C
sing loro wes entok ganti
F               Em
nemu wanito tresnane tulus suci
     Dm      G      C
sing ayune koyo widodari..

F         Em
panuwonku marang Gusti
Dm     G         C
sing loro wes entok ganti
F               Em
nemu wanito tresnane tulus suci
     Dm      G      C
sing ayune koyo widodari..
     F     G            C
sing ayune.. koyo widodari..



Mas Nangs - Nemu Ganti

(Intro) D F#m Bm
        G A D
        Em  F#m  G A D

D       F#m    Bm
semilir angin wengi
   G          A         D
tansah nresep ning jeru ati
Em                      F#m
sunare rembulan nrejang pucuk cemoro
  G                    A
dadi tondo nggonku ngucap tresno..

D     F#m    Bm
ademe angin wengi
   G          A          D
tansah nresep ning njero ati
Em               F#m
rembulan purnomo sing dadi saksi
     G         A       D
kowe lan aku biyen ngucap janji..

(Intro) Em  F#m  G A D
        Em  F#m  G A D

(Chorus)
G         F#m
panuwonku marang Gusti
Em     A         D
sing loro wes entok ganti
G               F#m
nemu wanito tresnane tulus suci
     Em      A      D
sing ayune koyo widodari..

D     F#m    Bm
ademe angin wengi
   G          A          D
tansah nresep ning njero ati
Em               F#m
rembulan purnomo sing dadi saksi
     G         A       D
kowe lan aku biyen ngucap janji..

(Int.) Em  F#m  G A D
       Em  F#m  G A D

(Chorus)
G         F#m
panuwonku marang Gusti
Em     A         D
sing loro wes entok ganti
G               F#m
nemu wanito tresnane tulus suci
     Em      A      D
sing ayune koyo widodari..

G         F#m
panuwonku marang Gusti
Em     A         D
sing loro wes entok ganti
G               F#m
nemu wanito tresnane tulus suci
     Em      A      D
sing ayune koyo widodari..
     G     A            D
sing ayune.. koyo widodari..

Lihat Semua Chord Mas Nang's
Posted on : by
Related Chords: