Kunci Gitar Mas Nang's - Abot Konco





(Intro) Am Em Am Em
        C Dm F G

       Am     Em
neng pojok.. atiku
     Am       Em
iseh ono.. kenanganmu
    C            Dm
naliko.. kowe ngucap tresno..
   F                G
apuranen.. aku ra biso nompo..

        Am         Em
aku ngerti.. atimu gelo
       Am            Em
mergo aku.. ra nompo tresno
    C             Dm
amergo.. kancaku ugo tresno
        F             G      C
marang sliramu pingin dadi sisianmu..

(Intro) C Dm F C
        Dm Am G Am

(Chorus)
    C
wes wes lilakno
             Dm
anggapen aku ra ono
  F                G
mugo kowe biso manggeh mulyo..

     C
nemu wong kang..
        Dm
bener bener tresno
        F
marang sliramu
       G          C
lan ra bakal gawe loro..

(Intro) Dm G C

        Am         Em
aku ngerti.. atimu gelo
       Am            Em
mergo aku.. ra nompo tresno
 C                Dm
amergo.. kancaku ugo tresno
        F             G      C
marang sliramu pingin dadi sisianmu..

(Intro) C Dm F C
        Dm Am G Am

(Chorus)
    C
wes wes lilakno
             Dm
anggapen aku ra ono
  F                G
mugo kowe biso manggeh mulyo..

     C
nemu wong kang..
        Dm
bener bener tresno
        F
marang sliramu
       G          C
lan ra bakal gawe loro..

    C
wes wes lilakno
             Dm
anggapen aku ra ono
  F                G
mugo kowe biso manggeh mulyo..

     C
nemu wong kang..
        Dm
bener bener tresno
        F
marang sliramu
       G          C
lan ra bakal gawe loro..

C    F
 amergo aku
     G          C
iseh tetep abot konco..

Lihat Semua Chord Mas Nang's
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.