Kunci Gitar Adhimas Dewa Tricahya - Prapatan Jepun



Capo di fret 2

(Intro) Am  Em   F G C

    C             G           Am   Gm
tak sawang.. nganggo mripatku dewe..
-C      F                        Dm   G
 kowe sesandingan.. karo priyo liyane..
    Em       Am       F           C/E
opo kurange aku.. opo kurange tresnaku
         Dm                   G
nganti kowe tego mblenjani janjimu..

    C          G          Am   Gm
yen pancen.. kuwi wis pilihanmu..
-C   F        Em            Dm    G
 aku ikhlas.. najan iseh membekas..
    Em                   Am
tak lilakke.. kowe tak lilakne..
         Dm
senajan ati iki loro..
         G                C    F-E  
nanging aku.. bakal tetep lilo..

(Chorus)
Am                Em
ning.. prapatan jepun..
       F            G          C     E
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
Am                Em
ning.. terminal gayatri..
        F           G            C
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..

(Int.) Am  Em  F G C
       Dm Em  F G C..

    C          G          Am    G
yen pancen.. kuwi wis pilihanmu..
    F        Em            Dm    G
aku ikhlas.. najan iseh membekas..
    Em                   Am
tak lilakke.. kowe tak lilakne..
         Dm
senajan ati iki loro..
         G                C     E
nanging aku.. bakal tetep lilo..

(Chorus)
Am                Em
ning.. prapatan jepun..
       F            G          C     E
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
Am                Em
ning.. terminal gayatri..
        F           G            C      E
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..

Am                Em
ning.. prapatan jepun..
       F            G          C     E
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
Am                Em
ning.. terminal gayatri..
        Dm          G            C
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
        Dm          G              C
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
        Dm          G            C
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
        Dm            G                C
kowe ngucap janji.. malah.. mbok blenjani..



Adhimas Dewa Tricahya - Prapatan Jepun

(Intro) Bm  F#m  G A D

    D             A           Bm   Am
tak sawang.. nganggo mripatku dewe..
-D      G                        Em   A
 kowe sesandingan.. karo priyo liyane..
    F#m      Bm       G           D/F#
opo kurange aku.. opo kurange tresnaku
         Em                   A
nganti kowe tego mblenjani janjimu..

    D          A          Bm   Am
yen pancen.. kuwi wis pilihanmu..
-D   G        F#m           Em    A
 aku ikhlas.. najan iseh membekas..
    F#m                  Bm
tak lilakke.. kowe tak lilakne..
         Em
senajan ati iki loro..
         A                D    G-F# 
nanging aku.. bakal tetep lilo..

(Chorus)
Bm                F#m
ning.. prapatan jepun..
       G            A          D     F#
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
Bm                F#m
ning.. terminal gayatri..
        G           A            D
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..

(Int.) Bm  F#m  G A D
       Em F#m G A D..

    D          A          Bm    A
yen pancen.. kuwi wis pilihanmu..
    G        F#m           Em    A
aku ikhlas.. najan iseh membekas..
    F#m                  Bm
tak lilakke.. kowe tak lilakne..
         Em
senajan ati iki loro..
         A                D     F#
nanging aku.. bakal tetep lilo..

(Chorus)
Bm                F#m
ning.. prapatan jepun..
       G            A          D     F#
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
Bm                F#m
ning.. terminal gayatri..
        G           A            D      F#
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..

Bm                F#m
ning.. prapatan jepun..
       G            A          D     F#
kowe lali.. janjimu sing wis setahun..
Bm                F#m
ning.. terminal gayatri..
        Em          A            D
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
        Em          A              D
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
        Em          A            D
kowe ngucap janji.. malah mbok blenjani..
        Em            A                D
kowe ngucap janji.. malah.. mbok blenjani..
Lihat Semua :

Adhimas Dewa Tricahya

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.