Kunci Gitar Mas Wahid - Wegah Pisah



Vokal : Hendra Kumbara, Produksi : Syalalaproduction, Hak Cipta : Mas Wahid.

(Intro) G Em C D
        G Em C D

G
aku ndue jimat
       Em
barang siji sing tak rumat
        C
senajan akeh sing ngemat
        Cm          D
tapi ku ra bakal khilaf

  G
senajan rodo tuo
        Em
nanging aku kadung tresno
         C
senajan angel rumatane
           Cm         D
wes tak anggep bojo dewe

         Bm
wes akeh sing nakonke
           Em
nanging ra tak gatekke
        F
yowes pie pie pie
    D
menowo wes jodone

(Chorus)
    G            D
aku mung wegah pisah
    Em        Bm
ora mergo rupiah
         C         G
sing tak goleki berkah
        Am           D
penting manteb bismillah

    G             D
aku wes kadung nyaman 
     Em        Bm
mulo tak eman eman
     C          G
bendino tak panasi
             Am   D       G   D
tak sawang karo nyruput kopi..

(Int.) G Em C D
       G Em C D G

  G
senajan rodo tuo
        Em
nanging aku kadung tresno
         C
senajan angel rumatane
           Cm         D
wes tak anggep bojo dewe

         Bm
wes akeh sing nakonke
           Em
nanging ra tak gatekke
        F
yowes pie pie pie
    D
menowo wes jodone

(Chorus)
    G            D
aku mung wegah pisah
    Em        Bm
ora mergo rupiah
         C         G
sing tak goleki berkah
        Am           D
penting manteb bismillah

    G             D
aku wes kadung nyaman 
     Em   D#   Dm
mulo tak eman eman
     C          G
bendino tak panasi
             Am   D       G  Em
tak sawang karo nyruput kopi..
             Am   D       Em  A
tak sawang karo nyruput kopi..
Am            D            G
 tak sawang karo nyruput kopi..
Lihat Semua Chord Mas Wahid
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.