Kunci Gitar Luluk Darara - Kisahku (Aku Tenang)



  C       G           Am
netes.. embun banyu moto..
  F         G            C
nanging.. bungah njero dodo..
      F          G        C
mergo tresnomu tulus teko ati..
      F    G         C  G
sayangmu.. nganti saiki..

   C      G        Am
mergo.. kowe aku tenang..
    F       G               C
lungguh.. jejer neng sandingku..
     F       G              C
ngalemo.. ngalem neng pundakku..
    F     G       C
dadio.. mutiarane ati..

(Intro) F G Em A Dm G C..

(Chorus)
      F               G           Em
aku tenang.. tresnomu isih neng kene..
A          Dm      G           C
ngancani sepiku.. awan tekan bengi..
       F                 G         Em
silir angin bengi.. neng pucuk asmoro..
A           Dm     G       C
tulung disekseni.. kisahku iki..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       Dm G Em Am Dm G C..

  C       G           Am
netes.. embun banyu moto..
  F         G            C
nanging.. bungah njero dodo..
      F          G        C
mergo tresnomu tulus teko ati..
      F    G         C  G
sayangmu.. nganti saiki..

   C      G        Am
mergo.. kowe aku tenang..
    F       G               C
lungguh.. jejer neng sandingku..
     F       G              C
ngalemo.. ngalem neng pundakku..
    F     G       C
dadio.. mutiarane ati..

(Intro) F G Em A Dm G C..

(Chorus)
      F               G           Em
aku tenang.. tresnomu isih neng kene..
A          Dm      G           C
ngancani sepiku.. awan tekan bengi..
       F                 G         Em
silir angin bengi.. neng pucuk asmoro..
A           Dm     G       C
tulung disekseni.. kisahku iki..

(Outro) Dm G C



Luluk Darara - Kisahku (Aku Tenang)

  B       F#          G#m
netes.. embun banyu moto..
  E         F#           B
nanging.. bungah njero dodo..
      E          F#       B
mergo tresnomu tulus teko ati..
      E    F#        B  F#
sayangmu.. nganti saiki..

   B      F#       G#m
mergo.. kowe aku tenang..
    E       F#              B
lungguh.. jejer neng sandingku..
     E       F#             B
ngalemo.. ngalem neng pundakku..
    E     F#      B
dadio.. mutiarane ati..

(Intro) E F# D#m G# C#m F# B..

(Chorus)
      E               F#          D#m
aku tenang.. tresnomu isih neng kene..
G#         C#m     F#          B
ngancani sepiku.. awan tekan bengi..
       E                 F#        D#m
silir angin bengi.. neng pucuk asmoro..
G#          C#m    F#      B
tulung disekseni.. kisahku iki..

(Int.) E F# D#m G#m C#m F# B
       C#m F# D#m G#m C#m F# B..

  B       F#          G#m
netes.. embun banyu moto..
  E         F#           B
nanging.. bungah njero dodo..
      E          F#       B
mergo tresnomu tulus teko ati..
      E    F#        B  F#
sayangmu.. nganti saiki..

   B      F#       G#m
mergo.. kowe aku tenang..
    E       F#              B
lungguh.. jejer neng sandingku..
     E       F#             B
ngalemo.. ngalem neng pundakku..
    E     F#      B
dadio.. mutiarane ati..

(Intro) E F# D#m G# C#m F# B..

(Chorus)
      E               F#          D#m
aku tenang.. tresnomu isih neng kene..
G#         C#m     F#          B
ngancani sepiku.. awan tekan bengi..
       E                 F#        D#m
silir angin bengi.. neng pucuk asmoro..
G#          C#m    F#      B
tulung disekseni.. kisahku iki..

(Outro) C#m F# B
Lihat Semua Chord Luluk Darara
Posted on : by
Related Chords: