Kunci Gitar Luluk Darara - Nono Artine



(Intro) C G Am Em
        F C Am Dm G
        C G Am Em
        F C Am Dm G..

     C                      G
percumo baen kadhung isun tangisi..
      Am                    Em
mergo dikapakeno tetep sing ngerti..
     F                   Em    Am
seprono seprene.. mung gedigi anane
  Dm                      G
welas isun nong riko koyo nono artine..

       C                     G
sampek paran baen wis isun lakoni..
      Am                        Em
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
     F
tapi yo tetep magih
       Em        Am
wong liyo hang dipilih
 Dm                     G
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
              C                 G/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Am              G
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              F                 Em
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Dm            G
rasane parek koyo diobong ati..

                C                G/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Am                G
yo wis isun buang.. welase hang ono
               F                Em
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Dm            G
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Int.) C G/B Am Em
       F Em Am Dm G

       C                     G
sampek paran baen wis isun lakoni..
      Am                        Em
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
     F
tapi yo tetep magih
       Em        Am
wong liyo hang dipilih
 Dm                     G
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
              C                 G/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Am              G
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              F                 Em
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Dm            G
rasane parek koyo diobong ati..

                C                G/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Am                G
yo wis isun buang.. welase hang ono
               F                Em
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Dm            G
sun anggep baen riko yo wis mati..

              C                 G/B
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Am              G
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              F                 Em
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Dm            G
rasane parek koyo diobong ati..

                C                G/B
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Am                G
yo wis isun buang.. welase hang ono
               F                Em
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Dm            G
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Int.) C G Am Em
       F C Am Dm G



Luluk Darara - Nono Artine

(Intro) G D Em Bm
        C G Em Am D
        G D Em Bm
        C G Em Am D..

     G                      D
percumo baen kadhung isun tangisi..
      Em                    Bm
mergo dikapakeno tetep sing ngerti..
     C                   Bm    Em
seprono seprene.. mung gedigi anane
  Am                      D
welas isun nong riko koyo nono artine..

       G                     D
sampek paran baen wis isun lakoni..
      Em                        Bm
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
     C
tapi yo tetep magih
       Bm        Em
wong liyo hang dipilih
 Am                     D
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
              G                 D/F#
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Em              D
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              C                 Bm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Am            D
rasane parek koyo diobong ati..

                G                D/F#
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Em                D
yo wis isun buang.. welase hang ono
               C                Bm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Am            D
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Int.) G D/F# Em Bm
       C Bm Em Am D

       G                     D
sampek paran baen wis isun lakoni..
      Em                        Bm
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
     C
tapi yo tetep magih
       Bm        Em
wong liyo hang dipilih
 Am                     D
isun ono tapi yo sing riko gape..

(Chorus)
              G                 D/F#
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Em              D
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              C                 Bm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Am            D
rasane parek koyo diobong ati..

                G                D/F#
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Em                D
yo wis isun buang.. welase hang ono
               C                Bm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Am            D
sun anggep baen riko yo wis mati..

              G                 D/F#
bangur isun menyang.. adoh teko riko
                   Em              D
timbang sun nong kene.. mung disio-sio
              C                 Bm
karuan sing weruh.. karuan sing ngerti
             Am            D
rasane parek koyo diobong ati..

                G                D/F#
sun kepingin ngilang.. teko urip riko
              Em                D
yo wis isun buang.. welase hang ono
               C                Bm
wis sun gawe lali.. nong jerone ati
                Am            D
sun anggep baen riko yo wis mati..

(Outro) G D Em Bm
        C G Em Am D
Lihat Semua Chord Luluk Darara
Posted on : by
Related Chords: