Kunci Gitar Luki Safara - Ati Ati



(Intro) Am G Am..
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

Am      G            Am
wis.. cukup mung semene..
        F          G      C
wis tak lakoni sak kuate ati..
     F           G
coba ku ungkap padamu..
     Em          Am
tapi kau sinis padaku..
      F          G            C
sadar ku pancen udu sinten sinten..

Am   G          Am
roso sayang sayange..
    F           G        C
ora kewales pas jeru jerune..
     F             G
berharap kau tuk mengerti..
     Em          Am
tapi kau semakin benci..
          F
mung sing tak suwun
 G           C
ojo sampek getun..

(Chorus)
    Am
ati ati sing ngati
    F          G
mengko malah dadi tresno..
    E          F
tresno marang aku
        Dm         E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F               G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E        F
jodo karo aku
        Dm            E
sing maune kok anggep musuh..

(Int.) Am F G E F Dm E..
       Am F G E F Dm E..

Am   G          Am
roso sayang sayange..
    F           G        C
ora kewales pas jeru jerune..
     F             G
berharap kau tuk mengerti..
     Em          Am
tapi kau semakin benci..
          F
mung sing tak suwun
 G           C
ojo sampek getun..

(Chorus)
    Am
ati ati sing ngati
    F          G
mengko malah dadi tresno..
    E          F
tresno marang aku
        Dm         E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F               G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E        F
jodo karo aku
        Dm            E
sing maune kok anggep musuh..

    Am
ati ati sing ngati
    F          G
mengko malah dadi tresno..
    E          F
tresno marang aku
        Dm         E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F               G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E        F
jodo karo aku
        Dm            E
sing maune kok anggep musuh..

(Outro) Am F G E F Dm E  Am..



Luki Safara - Ati Ati

(Intro) Gm F Gm..
        D# F A#..
        D# F Dm Gm
        D# F A#..

Gm      F            Gm
wis.. cukup mung semene..
        D#         F      A#
wis tak lakoni sak kuate ati..
     D#          F
coba ku ungkap padamu..
     Dm          Gm
tapi kau sinis padaku..
      D#         F            A#
sadar ku pancen udu sinten sinten..

Gm   F          Gm
roso sayang sayange..
    D#          F        A#
ora kewales pas jeru jerune..
     D#            F
berharap kau tuk mengerti..
     Dm          Gm
tapi kau semakin benci..
          D#
mung sing tak suwun
 F           A#
ojo sampek getun..

(Chorus)
    Gm
ati ati sing ngati
    D#         F
mengko malah dadi tresno..
    D          D#
tresno marang aku
        Cm         D
sing maune kok sepelekne

     Gm
ati ati nong ati
       D#              F
ra ngerti malah dadi jodo..
  D        D#
jodo karo aku
        Cm            D
sing maune kok anggep musuh..

(Int.) Gm D# F D D# Cm D..
       Gm D# F D D# Cm D..

Gm   F          Gm
roso sayang sayange..
    D#          F        A#
ora kewales pas jeru jerune..
     D#            F
berharap kau tuk mengerti..
     Dm          Gm
tapi kau semakin benci..
          D#
mung sing tak suwun
 F           A#
ojo sampek getun..

(Chorus)
    Gm
ati ati sing ngati
    D#         F
mengko malah dadi tresno..
    D          D#
tresno marang aku
        Cm         D
sing maune kok sepelekne

     Gm
ati ati nong ati
       D#              F
ra ngerti malah dadi jodo..
  D        D#
jodo karo aku
        Cm            D
sing maune kok anggep musuh..

    Gm
ati ati sing ngati
    D#         F
mengko malah dadi tresno..
    D          D#
tresno marang aku
        Cm         D
sing maune kok sepelekne

     Gm
ati ati nong ati
       D#              F
ra ngerti malah dadi jodo..
  D        D#
jodo karo aku
        Cm            D
sing maune kok anggep musuh..

(Outro) Gm D# F D D# Cm D  Gm..

Chord Luki Safara

Chord Luki Safara - Ati Ati

Lihat Semua :