Kunci Gitar Luka - Aku Vs Wong Tuamu



Capo di fret 4

(Intro) F  Em  Dm G C..

C                  F
dek.. pie kabare bapak ibu..
  Dm                   G
dino iki aku moro neng omahmu..
  Em                      Am
tetembungan.. bukti aku sayang tenan..
      F
aku wegah kedisikan..
 G                   C
amergo kowe dadi rayahan..

 C                       F
oleh kowe.. aku bakal mandek nakal..
  Dm
insaf dadi gentho
             G
urip bahagia wong loro..
  Em                      Am      A
tetembungan.. bukti aku sayang tenan..
  F
mugo kabeh lancar..
  G                        C
tekan rampung ora ono alangan..

F             Em
tekane omahmu bapakmu mecucu
Dm           C
ibumu nesu-nesu..
F             Em
kowe karo aku ora oleh restu
Dm            G
kabeh ora setuju..

(kenyataane ki cen buaj*ngan..)

(Chorus)
    F                  Em
aku ngalah puter balik arah..
    Dm
rasane pengen ngamuk..
       G
wong tuamu ramasok..

    F                Em
aku pasrah ora mergo kalah..
    Dm
enteni dilit sayang..
 G                          C
aku mbalik wong tuamu tak kayang..

(Int.) F  Em  Dm  C..
       F  Em  Dm  G..

F             Em
tekane omahmu bapakmu mecucu
Dm           C
ibumu nesu-nesu..
F             Em
kowe karo aku ora oleh restu
Dm            G
kabeh ora setuju..

(Chorus)
    F                  Em
aku ngalah puter balik arah..
    Dm
rasane pengen ngamuk..
       G
wong tuamu ramasok..

    F                Em
aku pasrah ora mergo kalah..
    Dm
enteni dilit sayang..
 G                         (F)
aku mbalik wong tuamu tak kayang..

    F                  Em
aku ngalah puter balik arah..
    Dm
rasane pengen ngamuk..
       G
wong tuamu ramasok..

    F                Em
aku pasrah ora mergo kalah..
    Dm
enteni dilit sayang..
 G                           C
aku mbalik wong tuwamu tak kayang..

C                        F
dek.. pilih aku opo wong tuwamu..
     Dm
wong tuwamu elek, tuwek, pesek
  G
dilit meneh matek..
Em
 (kenyataane ki cen buaj*ngan..)

(Outro) Am F G C



Luka - Aku Vs Wong Tuamu

(Intro) A  G#m  F#m B E..

E                  A
dek.. pie kabare bapak ibu..
  F#m                  B
dino iki aku moro neng omahmu..
  G#m                     C#m
tetembungan.. bukti aku sayang tenan..
      A
aku wegah kedisikan..
 B                   E
amergo kowe dadi rayahan..

 E                       A
oleh kowe.. aku bakal mandek nakal..
  F#m
insaf dadi gentho
             B
urip bahagia wong loro..
  G#m                     C#m     C#
tetembungan.. bukti aku sayang tenan..
  A
mugo kabeh lancar..
  B                        E
tekan rampung ora ono alangan..

A             G#m
tekane omahmu bapakmu mecucu
F#m          E
ibumu nesu-nesu..
A             G#m
kowe karo aku ora oleh restu
F#m           B
kabeh ora setuju..

(kenyataane ki cen buaj*ngan..)

(Chorus)
    A                  G#m
aku ngalah puter balik arah..
    F#m
rasane pengen ngamuk..
       B
wong tuamu ramasok..

    A                G#m
aku pasrah ora mergo kalah..
    F#m
enteni dilit sayang..
 B                          E
aku mbalik wong tuamu tak kayang..

(Int.) A  G#m  F#m  E..
       A  G#m  F#m  B..

A             G#m
tekane omahmu bapakmu mecucu
F#m          E
ibumu nesu-nesu..
A             G#m
kowe karo aku ora oleh restu
F#m           B
kabeh ora setuju..

(Chorus)
    A                  G#m
aku ngalah puter balik arah..
    F#m
rasane pengen ngamuk..
       B
wong tuamu ramasok..

    A                G#m
aku pasrah ora mergo kalah..
    F#m
enteni dilit sayang..
 B                         (A)
aku mbalik wong tuamu tak kayang..

    A                  G#m
aku ngalah puter balik arah..
    F#m
rasane pengen ngamuk..
       B
wong tuamu ramasok..

    A                G#m
aku pasrah ora mergo kalah..
    F#m
enteni dilit sayang..
 B                           E
aku mbalik wong tuwamu tak kayang..

E                        A
dek.. pilih aku opo wong tuwamu..
     F#m
wong tuwamu elek, tuwek, pesek
  B
dilit meneh matek..
G#m
 (kenyataane ki cen buaj*ngan..)

(Outro) C#m A B E
Lihat Semua :

Luka

Chord Kunci Gitar lainnya: