Kunci Gitar Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane



Capo di fret 2

(Intro) F C Dm C
        F G Em Am Dm  Fm G C

  C                       F
kelingan naliko ngucap janji..
  G                      C
sepele nggawe bungah uripku..
   C                    F
janji bakal urip dadi siji..
        G                      C
nyatane kabeh iki mung kari janji..

(Intro) F G Em Am Dm  Fm G C

  C                   F
kurangku opo tekan saiki..
     G                     C
mbok tulung ngerteni roso iki..
   C                       F
pancen tresno ra kudu nduweni..
     G                     C
aku iso opo mung kari ndedongo..

  Am      Em        F         C
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Am          Em
kabeh iki wes takdire
    F          D           G
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire.. mung nambahi..
                     C
cidro ati sing tak roso..

    C           Fm
tak tompo kabeh penjalukan
Am            G
seng mbok karepi..
       F         G            C   G
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    C       Fm        Am       G
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          F        Em
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Dm         G           C
nanging agomo sing mutusi..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm  Em  F D G

  Am      Em        F         C
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Am          Em
kabeh iki wes takdire
    F          D           G
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire.. mung nambahi..
                     C
cidro ati sing tak roso..

        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire.. mung nambahi..
                     C
cidro ati sing tak roso..

    C           Fm
tak tompo kabeh penjalukan
Am            G
seng mbok karepi..
       F         G            C   G
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    C       Fm        Am       G
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          F        Em
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Dm         G           C
nanging agomo sing mutusi..



Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane

(Intro) G D Em D
        G A F#m Bm Em  Gm A D

  D                       G
kelingan naliko ngucap janji..
  A                      D
sepele nggawe bungah uripku..
   D                    G
janji bakal urip dadi siji..
        A                      D
nyatane kabeh iki mung kari janji..

(Intro) G A F#m Bm Em  Gm A D

  D                   G
kurangku opo tekan saiki..
     A                     D
mbok tulung ngerteni roso iki..
   D                       G
pancen tresno ra kudu nduweni..
     A                     D
aku iso opo mung kari ndedongo..

  Bm      F#m       G         D
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Bm          F#m
kabeh iki wes takdire
    G          E           A
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        G
lungono wes lungo
  A             F#m           Bm
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Em           A
aku ra pengen getun seng wingi
  D
bakal tak baleni..
          G        A
wes cukup aku dewe seng ngrasake
F#m        Bm
kowe ra perlu teko
    Em                 A
yen akhire.. mung nambahi..
                     D
cidro ati sing tak roso..

    D           Gm
tak tompo kabeh penjalukan
Bm            A
seng mbok karepi..
       G         A            D   A
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    D       Gm        Bm       A
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          G        F#m
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Em         A           D
nanging agomo sing mutusi..

(Int.) G A F#m Bm Em A D
       G A F#m Bm Em  F#m  G E A

  Bm      F#m       G         D
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Bm          F#m
kabeh iki wes takdire
    G          E           A
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        G
lungono wes lungo
  A             F#m           Bm
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Em           A
aku ra pengen getun seng wingi
  D
bakal tak baleni..
          G        A
wes cukup aku dewe seng ngrasake
F#m        Bm
kowe ra perlu teko
    Em                 A
yen akhire.. mung nambahi..
                     D
cidro ati sing tak roso..

        G
lungono wes lungo
  A             F#m           Bm
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Em           A
aku ra pengen getun seng wingi
  D
bakal tak baleni..
          G        A
wes cukup aku dewe seng ngrasake
F#m        Bm
kowe ra perlu teko
    Em                 A
yen akhire.. mung nambahi..
                     D
cidro ati sing tak roso..

    D           Gm
tak tompo kabeh penjalukan
Bm            A
seng mbok karepi..
       G         A            D   A
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    D       Gm        Bm       A
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          G        F#m
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Em         A           D
nanging agomo sing mutusi..
Lihat Semua Chord Alfathmz
Posted on : by
Related Chords: