Kunci Gitar LOSSKITA - Nutup Ati



Capo di fret 4

(Intro) G  C  Dm G C..

C               F
 cerito lungaku wingi..
G                C
 ngajari ikhlas ati..
C                  F
 tekamu wingi mung ninggal janji..
G                      C
 nganti nggrantes ning ati..

Am          Dm
 nyesek.. roso rasaning ati..
  G                          C
nanging takdir Gusti.. pun dibagi..
Am            Dm
 sabarku.. saiki iso nggo bukti..
       G                     C
melu seneng weruh kowe nduwe ganti..

(Chorus)
      G                   C
tak tutup atiku wis tak lalekke sliramu..
Dm        G             C
 kanggo kowe sing tau nglarani aku..
        G               C
wis tak ngapurani kesalahanmu sing wingi..
 Dm                G         C
awak dewe wis ra bakal dadi siji..

(Int.) G  C  Dm G C
       G  C  Dm G C G

C                  F
 tekamu wingi mung ninggal janji..
G                      C
 nganti nggrantes ning ati..

Am          Dm
 nyesek.. roso rasaning ati..
  G                          C
nanging takdir Gusti.. pun dibagi..
Am            Dm
 sabarku.. saiki iso nggo bukti..
       G                     C
melu seneng weruh kowe nduwe ganti..

(Chorus)
      G                   C
tak tutup atiku wis tak lalekke sliramu..
Dm        G             C
 kanggo kowe sing tau nglarani aku..
        G               C
wis tak ngapurani kesalahanmu sing wingi..
 Dm                G         C
awak dewe wis ra bakal dadi siji..

      G                   C
tak tutup atiku wis tak lalekke sliramu..
Dm        G             C
 kanggo kowe sing tau nglarani aku..
        G               C
wis tak ngapurani kesalahanmu sing wingi..
 Dm                G         C
awak dewe wis ra bakal dadi siji..
 Dm                G          C
awak dewe wis ra bakal dadi siji..
   Dm      G                C
ngapurane.. aku uwis nutup ati..



LOSSKITA - Nutup Ati

(Intro) B  E  F#m B E..

E               A
 cerito lungaku wingi..
B                E
 ngajari ikhlas ati..
E                  A
 tekamu wingi mung ninggal janji..
B                      E
 nganti nggrantes ning ati..

C#m         F#m
 nyesek.. roso rasaning ati..
  B                          E
nanging takdir Gusti.. pun dibagi..
C#m           F#m
 sabarku.. saiki iso nggo bukti..
       B                     E
melu seneng weruh kowe nduwe ganti..

(Chorus)
      B                   E
tak tutup atiku wis tak lalekke sliramu..
F#m       B             E
 kanggo kowe sing tau nglarani aku..
        B               E
wis tak ngapurani kesalahanmu sing wingi..
 F#m               B         E
awak dewe wis ra bakal dadi siji..

(Int.) B  E  F#m B E
       B  E  F#m B E B

E                  A
 tekamu wingi mung ninggal janji..
B                      E
 nganti nggrantes ning ati..

C#m         F#m
 nyesek.. roso rasaning ati..
  B                          E
nanging takdir Gusti.. pun dibagi..
C#m           F#m
 sabarku.. saiki iso nggo bukti..
       B                     E
melu seneng weruh kowe nduwe ganti..

(Chorus)
      B                   E
tak tutup atiku wis tak lalekke sliramu..
F#m       B             E
 kanggo kowe sing tau nglarani aku..
        B               E
wis tak ngapurani kesalahanmu sing wingi..
 F#m               B         E
awak dewe wis ra bakal dadi siji..

      B                   E
tak tutup atiku wis tak lalekke sliramu..
F#m       B             E
 kanggo kowe sing tau nglarani aku..
        B               E
wis tak ngapurani kesalahanmu sing wingi..
 F#m               B         E
awak dewe wis ra bakal dadi siji..
 F#m               B          E
awak dewe wis ra bakal dadi siji..
   F#m     B                E
ngapurane.. aku uwis nutup ati..
Lihat Semua Chord LOSSKITA
Posted on : by
Related Chords: