Kunci Gitar LOSSKITA - Ego Chord




(Intro) C..

     C                 Em
pangapuranen aku tulus ojo kepekso
      F               G        C   G
mbendino.. mung golek kesalahanmu..

    C
aku cen klera kleru..
         Em
nresnani sliramu..
        F
aku tak sing ngalah..
 G          C
aku ngaku salah..

F       G         C
bar nesunan ojo bubar..
Dm       E        A
opo kowe ra eman-eman..
F      G           Em  Am
nibo tangi kabeh dilakoni..
 Dm                        G
aku sadar luwih milih bertahan..

(Chorus)
C                     F
 sorry aku mung mikir egoku..
G                    Em        A
 ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  Dm                G
sayang.. (sayange sopo..)
                 C
tak akoni aku kleru..

                    F
aku ngerti kowe wes kecewa..
G                   Em     A
 bertahan dengan cara dewasa..
                   Dm
ora kondo yen kowe keloro loro..
G                C
 masalah ben ora dowo..

F        G             Em    Am
kudu iso tok pertimbangkan tenan..
 Dm             G        C
ojo waton.. nggawe keputusan..
F        G             Em    Am
kudu iso tok pertimbangkan tenan..
 Dm           G        C
ojo waton nggawe keputusan..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G-Am-Bm Em -G#m A

F       G         C
bar nesunan ojo bubar..
Dm       E        A
opo kowe ra eman-eman..
F      G           Em  Am
nibo tangi kabeh dilakoni..
 Dm                       (G)
aku sadar luwih milih bertahan..

(Int.) G  Am-Bm-C-Dm-G-C

(Chorus)
                     F
sorry aku mung mikir egoku..
G                    Em        A
 ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  Dm                G
sayang.. (sayange sopo..)
                 C
tak akoni aku kleru..

                    F
aku ngerti kowe wes kecewa..
G                   Em     A
 bertahan dengan cara dewasa..
                   Dm
ora kondo yen kowe keloro loro..
G                C
 masalah ben ora dowo.. hoo..

                     F
sorry aku mung mikir egoku..
G                    Em        A
 ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  Dm                G
sayang.. (sayange sopo..)
                 C
tak akoni aku kleru..

                    F
aku ngerti kowe wes kecewa..
G                   Em     A
 bertahan dengan cara dewasa..
                   Dm
ora kondo yen kowe keloro loro..
G                       Dm
 masalah ben.. (masalah ben..)
        G      (C)
masalah ben ora dowo..

(Outro) C F G Am-Bm-C C
                      jos..



LOSSKITA - Ego

(Intro) F#..

     F#                A#m
pangapuranen aku tulus ojo kepekso
      B               C#       F#  C#
mbendino.. mung golek kesalahanmu..

    F#
aku cen klera kleru..
         A#m
nresnani sliramu..
        B
aku tak sing ngalah..
 C#         F#
aku ngaku salah..

B       C#        F#
bar nesunan ojo bubar..
G#m      A#       D#
opo kowe ra eman-eman..
B      C#          A#m D#m
nibo tangi kabeh dilakoni..
 G#m                       C#
aku sadar luwih milih bertahan..

(Chorus)
F#                    B
 sorry aku mung mikir egoku..
C#                   A#m       D#
 ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  G#m               C#
sayang.. (sayange sopo..)
                 F#
tak akoni aku kleru..

                    B
aku ngerti kowe wes kecewa..
C#                  A#m    D#
 bertahan dengan cara dewasa..
                   G#m
ora kondo yen kowe keloro loro..
C#               F#
 masalah ben ora dowo..

B        C#            A#m   D#m
kudu iso tok pertimbangkan tenan..
 G#m            C#       F#
ojo waton.. nggawe keputusan..
B        C#            A#m   D#m
kudu iso tok pertimbangkan tenan..
 G#m          C#       F#
ojo waton nggawe keputusan..

(Int.) B C# A#m D#m
       G#m C# F#..
       B C#-D#m-Fm A#m -Dm D#

B       C#        F#
bar nesunan ojo bubar..
G#m      A#       D#
opo kowe ra eman-eman..
B      C#          A#m D#m
nibo tangi kabeh dilakoni..
 G#m                      (C#)
aku sadar luwih milih bertahan..

(Int.) C#  D#m-Fm-F#-G#m-C#-F#

(Chorus)
                     B
sorry aku mung mikir egoku..
C#                   A#m       D#
 ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  G#m               C#
sayang.. (sayange sopo..)
                 F#
tak akoni aku kleru..

                    B
aku ngerti kowe wes kecewa..
C#                  A#m    D#
 bertahan dengan cara dewasa..
                   G#m
ora kondo yen kowe keloro loro..
C#               F#
 masalah ben ora dowo.. hoo..

                     B
sorry aku mung mikir egoku..
C#                   A#m       D#
 ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
  G#m               C#
sayang.. (sayange sopo..)
                 F#
tak akoni aku kleru..

                    B
aku ngerti kowe wes kecewa..
C#                  A#m    D#
 bertahan dengan cara dewasa..
                   G#m
ora kondo yen kowe keloro loro..
C#                      G#m
 masalah ben.. (masalah ben..)
        C#     (F#)
masalah ben ora dowo..

(Outro) F# B C# D#m-Fm-F# F#
                          jos..

Chord LOSSKITA - Ego

Lihat Semua :