Kunci Gitar LosOraRewel - Pangapuramu



Capo di fret 2

(Intro) F G E A Dm  G..

  C         G
matur nuwun wis tau
     Am       Em
teko ning uripku..
      F            C
ora bakal tak lalekke..
      Dm    G
kabeh perjuanganmu..
 Em
aku lungo.. ninggal tresno
Am        Em
sing tau ono..
  F          C
sepurane kangmas..
         Dm          G
tresnaku mung nggawe loro..

C      G               Am
dek.. aku iseh ora nyonko..
Em        F          C
 kok kowe tego.. ninggal aku..
    Dm           G
nyanding uwong liyo..
  Em                      Am         Em
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
       F                          G
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
      Am              Em
sepurane kangmas aku ora iso..
 F          G           C  E
aku.. anane mung gawe loro..

     Am
iki ati dudu watu
     Em
kowe ojo sak penakmu..
     F          G           C
mblenjani janji sumpah setiomu
   Dm          G        C
pancen.. kabeh iki salahku..
Am   Dm               G        C
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

(Int.) F G E Am Dm G C
       F G E Am Dm G C

C      G               Am
dek.. aku iseh ora nyonko..
Em        F          C
 kok kowe tego.. ninggal aku..
    Dm           G
nyanding uwong liyo..
  Em                      Am         Em
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
       F                          G
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
      Am              Em
sepurane kangmas aku ora iso..
 F          G           C  E
aku.. anane mung gawe loro..

     Am
iki ati dudu watu
     Em
kowe ojo sak penakmu..
     F          G           C  E
mblenjani janji sumpah setiomu..

      Am              Em
sepurane kangmas aku ora iso..
 F          G           C
aku.. anane mung gawe loro..

E         Am
ho.. iki ati dudu watu
     Em
kowe ojo sak penakmu..
     F          G           C
mblenjani janji sumpah setiomu..

   Dm          G        C
pancen.. kabeh iki salahku..
Am   Dm               G        C
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

     F         G
mung siji pesenku..
      C          Am
karma tetap berlaku
     Dm              G         C
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
     F               G         C
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..



LosOraRewel - Pangapuramu

(Intro) G A F# B Em  A..

  D         A
matur nuwun wis tau
     Bm       F#m
teko ning uripku..
      G            D
ora bakal tak lalekke..
      Em    A
kabeh perjuanganmu..
 F#m
aku lungo.. ninggal tresno
Bm        F#m
sing tau ono..
  G          D
sepurane kangmas..
         Em          A
tresnaku mung nggawe loro..

D      A               Bm
dek.. aku iseh ora nyonko..
F#m       G          D
 kok kowe tego.. ninggal aku..
    Em           A
nyanding uwong liyo..
  F#m                     Bm         F#m
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
       G                          A
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
      Bm              F#m
sepurane kangmas aku ora iso..
 G          A           D  F#
aku.. anane mung gawe loro..

     Bm
iki ati dudu watu
     F#m
kowe ojo sak penakmu..
     G          A           D
mblenjani janji sumpah setiomu
   Em          A        D
pancen.. kabeh iki salahku..
Bm   Em               A        D
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

(Int.) G A F# Bm Em A D
       G A F# Bm Em A D

D      A               Bm
dek.. aku iseh ora nyonko..
F#m       G          D
 kok kowe tego.. ninggal aku..
    Em           A
nyanding uwong liyo..
  F#m                     Bm         F#m
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
       G                          A
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
      Bm              F#m
sepurane kangmas aku ora iso..
 G          A           D  F#
aku.. anane mung gawe loro..

     Bm
iki ati dudu watu
     F#m
kowe ojo sak penakmu..
     G          A           D  F#
mblenjani janji sumpah setiomu..

      Bm              F#m
sepurane kangmas aku ora iso..
 G          A           D
aku.. anane mung gawe loro..

F#        Bm
ho.. iki ati dudu watu
     F#m
kowe ojo sak penakmu..
     G          A           D
mblenjani janji sumpah setiomu..

   Em          A        D
pancen.. kabeh iki salahku..
Bm   Em               A        D
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

     G         A
mung siji pesenku..
      D          Bm
karma tetap berlaku
     Em              A         D
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
     G               A         D
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
Lihat Semua Chord LosOraRewel Official
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.