Kunci Gitar LosOraRewel Official - Pengen Bali



Capo di fret 2

(Intro) Dm  G  C -Fm C..

  C     G          Am Em
getun.. roso ning ati..
        Dm
ileng kowe..
                G
sing mbiyen tau ngancani..
  Em               Am
saiki kowe ono ngendi..
     Dm                  G
sliramu.. opo pancen wis lali..

C     G        Am Em
wis.. lalekke aku..
     Dm                G
ora usah.. mikirke kahananku..
    Em                 A
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Dm                G
sing wis tau.. singgah ning atiku..

  Em                 Am
biarlah.. semua berlalu..
           Dm    F            G
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..

(Chorus)
F             G
mas siji penjalukku..
        Em                    Am
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
A         Dm                  G
lungaku wingi.. ra maksud nglarani
                 C
ati iki.. pengen bali..

              F          G
wis cukup semene.. crito tresno..
           Em             Am
wis tak anggep.. kowe ora ono..
  A           Dm
kabeh janji suci..
               G
tak anggep wis mati..
               C
ati iki iseh wedi..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C  G..

C     G        Am Em
wis.. lalekke aku..
     Dm                G
ora usah.. mikirke kahananku..
    Em                 A
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Dm                G
sing wis tau.. singgah ning atiku..

  Em                 Am
biarlah.. semua berlalu..
           Dm    F            G
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..

(Chorus)
F             G
mas siji penjalukku..
        Em                    Am
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
A         Dm                  G
lungaku wingi.. ra maksud nglarani
                 C
ati iki.. pengen bali..

              F          G
wis cukup semene.. crito tresno..
           Em             Am
wis tak anggep.. kowe ora ono..
  A           Dm
kabeh janji suci..
               G
tak anggep wis mati..
             C
ati iki iseh wedi.. hoo..oo..

F             G
mas siji penjalukku..
        Em                    Am
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
A       Dm                    G
lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
               C
ati iki pengen bali..

              F          G
wis cukup semene.. crito tresno..
           Em             Am
wis tak anggep.. kowe ora ono..
  A           Dm
kabeh janji suci..
               G
tak anggep wis mati..
               C
ati iki iseh wedi..
A              Dm
 kabeh janji suci..
               G
tak anggep wis mati..
             F
ati iki iseh wedi..
Fm    G    C
ho..ooo..ooo..



LosOraRewel Official - Pengen Bali

(Intro) Em  A  D -Gm D..

  D     A          Bm F#m
getun.. roso ning ati..
        Em
ileng kowe..
                A
sing mbiyen tau ngancani..
  F#m              Bm
saiki kowe ono ngendi..
     Em                  A
sliramu.. opo pancen wis lali..

D     A        Bm F#m
wis.. lalekke aku..
     Em                A
ora usah.. mikirke kahananku..
    F#m                B
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Em                A
sing wis tau.. singgah ning atiku..

  F#m                Bm
biarlah.. semua berlalu..
           Em    G            A
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..

(Chorus)
G             A
mas siji penjalukku..
        F#m                   Bm
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
B         Em                  A
lungaku wingi.. ra maksud nglarani
                 D
ati iki.. pengen bali..

              G          A
wis cukup semene.. crito tresno..
           F#m            Bm
wis tak anggep.. kowe ora ono..
  B           Em
kabeh janji suci..
               A
tak anggep wis mati..
               D
ati iki iseh wedi..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D..
       G A F#m Bm
       Em A D  A..

D     A        Bm F#m
wis.. lalekke aku..
     Em                A
ora usah.. mikirke kahananku..
    F#m                B
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Em                A
sing wis tau.. singgah ning atiku..

  F#m                Bm
biarlah.. semua berlalu..
           Em    G            A
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..

(Chorus)
G             A
mas siji penjalukku..
        F#m                   Bm
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
B         Em                  A
lungaku wingi.. ra maksud nglarani
                 D
ati iki.. pengen bali..

              G          A
wis cukup semene.. crito tresno..
           F#m            Bm
wis tak anggep.. kowe ora ono..
  B           Em
kabeh janji suci..
               A
tak anggep wis mati..
             D
ati iki iseh wedi.. hoo..oo..

G             A
mas siji penjalukku..
        F#m                   Bm
lupakan semua kenangan dimasa lalu..
B       Em                    A
lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
               D
ati iki pengen bali..

              G          A
wis cukup semene.. crito tresno..
           F#m            Bm
wis tak anggep.. kowe ora ono..
  B           Em
kabeh janji suci..
               A
tak anggep wis mati..
               D
ati iki iseh wedi..
B              Em
 kabeh janji suci..
               A
tak anggep wis mati..
             G
ati iki iseh wedi..
Gm    A    D
ho..ooo..ooo..
Lihat Semua :

LosOraRewel Official

Chord Kunci Gitar lainnya: