Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Lilo



Capo di fret 2

(Intro) C G/B Am
        Dm  G...

C           G/B         Am
udan grimis sing nelesi ono pelataran
Dm                      G
adem angin soyo nambahi kelingan
C           G/B
kudu nangis yen tak eling
Am
wektu sesandingan..
Dm                       G
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Dm         G       Am
sing tak karepne.. bareng selawase..
Dm
nanging piye meneh..
      E
tresnomu karo liyane..

(Chorus)
    Am              Em
wis tak cobo ben ra kelingan
   F              C
mergo loro rasane kelangan
    Dm          Am
tak aboti.. lan tak tresno
     F             E
ning akhire digowo wong liyo

    Am              Em
wis tak cobo ben ra kelingan
   F              C
mergo loro rasane kelangan
   Dm            Am
yo wis lilo kudu tak lilo
  F                  E
nadyan perih ning njero dodo..

(Intro) F G C..

C           G/B         Am
udan grimis sing nelesi ono pelataran
Dm                      G
adem angin soyo nambahi kelingan
C           G/B
kudu nangis yen tak iling
Am
wektu sesandingan..
Dm                       G
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Dm         G       Am
sing tak karepne.. bareng selawase..
Dm
nanging piye meneh..
      E
tresnomu karo liyane..

(Chorus)
    Am              Em
wis tak cobo ben ra kelingan
   F              C
mergo loro rasane kelangan
    Dm          Am
tak aboti.. lan tak tresno
     F             E
ning akhire digowo wong liyo

    Am              Em
wis tak cobo ben ra kelingan
   F              C
mergo loro rasane kelangan
   Dm            Am
yo wis lilo kudu tak lilo
  F                  E
nadyan perih ning njero dodo..

(Int.) Am Em F C
       Dm Am F E
       Am Em F C
       Dm Am F E..

(Chorus)
    Am              Em
wis tak cobo ben ra kelingan
   F              C
mergo loro rasane kelangan
    Dm          Am
tak aboti.. lan tak tresno
     F             E
ning akhire digowo wong liyo

    Am              Em
wis tak cobo ben ra kelingan
   F              C
mergo loro rasane kelangan
   Dm            Am
yo wis lilo kudu tak lilo
  F                  E
nadyan perih ning njero dodo..

(Outro) Am Em F C
        Dm C E



Happy Asmara - Tak Lilo

(Intro) D A/C# Bm
        Em  A...

D           A/C#        Bm
udan grimis sing nelesi ono pelataran
Em                      A
adem angin soyo nambahi kelingan
D           A/C#
kudu nangis yen tak eling
Bm
wektu sesandingan..
Em                       A
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Em         A       Bm
sing tak karepne.. bareng selawase..
Em
nanging piye meneh..
      F#
tresnomu karo liyane..

(Chorus)
    Bm              F#m
wis tak cobo ben ra kelingan
   G              D
mergo loro rasane kelangan
    Em          Bm
tak aboti.. lan tak tresno
     G             F#
ning akhire digowo wong liyo

    Bm              F#m
wis tak cobo ben ra kelingan
   G              D
mergo loro rasane kelangan
   Em            Bm
yo wis lilo kudu tak lilo
  G                  F#
nadyan perih ning njero dodo..

(Intro) G A D..

D           A/C#        Bm
udan grimis sing nelesi ono pelataran
Em                      A
adem angin soyo nambahi kelingan
D           A/C#
kudu nangis yen tak iling
Bm
wektu sesandingan..
Em                       A
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Em         A       Bm
sing tak karepne.. bareng selawase..
Em
nanging piye meneh..
      F#
tresnomu karo liyane..

(Chorus)
    Bm              F#m
wis tak cobo ben ra kelingan
   G              D
mergo loro rasane kelangan
    Em          Bm
tak aboti.. lan tak tresno
     G             F#
ning akhire digowo wong liyo

    Bm              F#m
wis tak cobo ben ra kelingan
   G              D
mergo loro rasane kelangan
   Em            Bm
yo wis lilo kudu tak lilo
  G                  F#
nadyan perih ning njero dodo..

(Int.) Bm F#m G D
       Em Bm G F#
       Bm F#m G D
       Em Bm G F#..

(Chorus)
    Bm              F#m
wis tak cobo ben ra kelingan
   G              D
mergo loro rasane kelangan
    Em          Bm
tak aboti.. lan tak tresno
     G             F#
ning akhire digowo wong liyo

    Bm              F#m
wis tak cobo ben ra kelingan
   G              D
mergo loro rasane kelangan
   Em            Bm
yo wis lilo kudu tak lilo
  G                  F#
nadyan perih ning njero dodo..

(Outro) Bm F#m G D
        Em D F#
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: