Kunci Gitar Lara Silvy - Kurang Cinta



(Intro) G D Em Bm
        C G/B Am D
        Bm  Em  C  D

G      D    Em         Bm
tak akoni.. aku sing salah..
C         G/B  Am           D
ninggal kowe.. pas sayang sayange
Bm                  Em
aku ngerteni yen atimu loro
        C                    B
rak sanggup nrimo kenyataan iki..

(Chorus)
     G            Bm      Em
ra dadi ngopo yen kowe saiki benci
   C                         D
mergo ra ngerti opo sing tak pikirke
     G            Bm         Em
ra dadi ngopo yen kowe kutuk diriku
  C                 D
maaf sejujure aku kepadamu..
          G
kurang cinta..

(Int.) G Bm Em
       Am E D
       Bm  Em  C  D

G      D    Em         Bm
tak akoni.. aku sing salah..
C         G/B  Am           D
ninggal kowe.. pas sayang sayange
Bm                  Em
aku ngerteni yen atimu loro
        C                    B
rak sanggup nrimo kenyataan iki..

(Chorus)
     G            Bm      Em
ra dadi ngopo yen kowe saiki benci
   C                         D
mergo ra ngerti opo sing tak pikirke
     G            Bm         Em
ra dadi ngopo yen kowe kutuk diriku
  C                 D
maaf sejujure aku kepadamu..

     G            Bm      Em
ra dadi ngopo yen kowe saiki benci
   C                         D
mergo ra ngerti opo sing tak pikirke
     G            Bm         Em
ra dadi ngopo yen kowe kutuk diriku
  C                 D
maaf sejujure aku kepadamu..
          G  C D G
kurang cinta..

Chord Lara Silvy

Chord Lara Silvy - Kurang Cinta

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :