Kunci Gitar Gerry Mahesa feat. Lala Widi - Ora Bakal Ilang



(Intro) C G/B Am G F Fm..
        C G/B Am G F Fm..

C         G/B
ning buku iki
      Am               Em
tak tulis.. layang dingge kowe..
  F           G            C
kowe.. sing paling.. tak kangeni..

   C               G/B
snadyan.. adoh panggonmu..
  Am           Em
tetep tak jogo rosoku
      F             G      C
tak enteni.. nganti tekan balimu..

  F              G
panyuwunku.. kanggo kowe..
Em         Am
jogonen atimu..
      Dm
tak titipne rosoku
             G
mung dinggo sliramu..

(Chorus)
    C               G/B
tresnoku ora bakal ilang..
       E          Am
nganti tekaning pati..
                   Dm  G
tak simpen ning njero ati..
 C                      G/B
amung kowe sing tak sayangi
   E            Am    Dm
janjiku ra mung ono lathi..
      F            G      C      G
tresnoku tulus nganti tekaning pati..

(Int.) C  G/B E Am  Dm G
       Em Am Dm G..

   C               G/B
snadyan.. adoh panggonmu..
  Am           Em
tetep tak jogo rosoku
      F             G      C
tak enteni.. nganti tekan balimu..

  F              G
panyuwunku.. kanggo kowe..
Em         Am
jogonen atimu..
    Dm
tak titipne rosoku
             G
mung dinggo sliramu..

(Chorus)
    C               G/B
tresnoku ora bakal ilang..
       E          Am
nganti tekaning pati..
                   Dm  G
tak simpen ning njero ati..
 C                      G/B
amung kowe sing tak sayangi
   E            Am    Dm
janjiku ra mung ono lathi..
      F            G      C       G
tresnoku tulus nganti tekaning pati..

    C               G/B
tresnoku ora bakal ilang..
       E          Am
nganti tekaning pati..
                   Dm  G
tak simpen ning njero ati..
 C                      G/B
amung kowe sing tak sayangi
   E            Am    Dm
janjiku ra mung ono lathi..
      F            G      C
tresnoku tulus nganti tekaning pati..





(Intro) G D/F# Em D C Cm..
        G D/F# Em D C Cm..

G         D/F#
ning buku iki
      Em               Bm
tak tulis.. layang dingge kowe..
  C           D            G
kowe.. sing paling.. tak kangeni..

   G               D/F#
snadyan.. adoh panggonmu..
  Em           Bm
tetep tak jogo rosoku
      C             D      G
tak enteni.. nganti tekan balimu..

  C              D
panyuwunku.. kanggo kowe..
Bm         Em
jogonen atimu..
      Am
tak titipne rosoku
             D
mung dinggo sliramu..

(Chorus)
    G               D/F#
tresnoku ora bakal ilang..
       B          Em
nganti tekaning pati..
                   Am  D
tak simpen ning njero ati..
 G                      D/F#
amung kowe sing tak sayangi
   B            Em    Am
janjiku ra mung ono lathi..
      C            D      G      D
tresnoku tulus nganti tekaning pati..

(Int.) G  D/F# B Em  Am D
       Bm Em Am D..

   G               D/F#
snadyan.. adoh panggonmu..
  Em           Bm
tetep tak jogo rosoku
      C             D      G
tak enteni.. nganti tekan balimu..

  C              D
panyuwunku.. kanggo kowe..
Bm         Em
jogonen atimu..
    Am
tak titipne rosoku
             D
mung dinggo sliramu..

(Chorus)
    G               D/F#
tresnoku ora bakal ilang..
       B          Em
nganti tekaning pati..
                   Am  D
tak simpen ning njero ati..
 G                      D/F#
amung kowe sing tak sayangi
   B            Em    Am
janjiku ra mung ono lathi..
      C            D      G        D
tresnoku tulus nganti tekaning pati..

    G               D/F#
tresnoku ora bakal ilang..
       B          Em
nganti tekaning pati..
                   Am  D
tak simpen ning njero ati..
 G                      D/F#
amung kowe sing tak sayangi
   B            Em    Am
janjiku ra mung ono lathi..
      C            D      G
tresnoku tulus nganti tekaning pati..

Chord Gerry Mahesa

Chord Gerry Mahesa feat. Lala Widi - Ora Bakal Ilang

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :