Laksmada Official - Tresno Ngancani Chord Mudah

Capo : fret 3

(Intro) C G Am Em
        F G C G..

  C          G
panase srengenge iki
   Am
nambahi panase ati..
     Dm
sing wis tau tatu..
       G
kuciwo mergo janjimu..

  C              G
kowe sing tak wanti wanti
        Am
ojo nganti ninggal janji..
     Dm
sing wis tok ucapno..
    G
rikolo jaman semono..

    Em
tak kuat-kuatke..
              Am
senajan wis nggerus rasane..
      Dm
aku kudu sabar..
        G
mugi Gusti paring dalan..

   C           G
janjiku marang awakmu
          Am
bakal ngancani uripmu..
  Dm
yakino ning aku..
        G
ilangno roso ragumu..

   C         G
ikhlase pangapuroku
           Am
tulus mung kanggo awakmu..
       Dm
mugo biso gawe nambah..
         G
ngademke atimu..

(Chorus)
         C                 F
ra sah dipikir.. sing uwis uwis..
       G                 C
kabeh iki pancen wis ginaris..
       Am
bisane mung nglakoni..
           Dm
sing wis dadi pepesti..
        G               C
aku lan kowe kudu kuat ati..

(Int.) Am  Dm  G  C
       Am  Dm  G  C G

  C          G
panase srengenge iki
   Am
nambahi panase ati..
     Dm
sing wis tau tatu..
       G
kuciwo mergo janjimu..

  C              G
kowe sing tak wanti wanti
        Am
ojo nganti ninggal janji..
     Dm
sing wis tok ucapno..
    G
rikolo jaman semono..

    Em
tak kuat-kuatke..
              Am
senajan wis nggerus rasane..
      Dm
aku kudu sabar..
     G
mugi Gusti paring dalan..

(Chorus)
         C                 F
ra sah dipikir.. sing uwis uwis..
       G                 C
kabeh iki pancen wis ginaris..
       Am
bisane mung nglakoni..
           Dm
sing wis dadi pepesti..
        G               C   G
aku lan kowe kudu kuat ati..

         C             F
pengenku siji.. ojo mbaleni..
       G                      C
mergo ati iki wis kadung nyawiji..
          Am                   Dm
senajan kowe.. tau nggawe roso iki gelo
         G                        C
nanging ati iki tetep setyo ngancani..
          Am                   Dm
senajan kowe.. tau nggawe roso iki gelo
         G                        C
nanging ati iki tetep setyo ngancani..



Laksmada Official - Tresno Ngancani

(Intro) D# A# Cm Gm
        G# A# D# A#..

  D#         A#
panase srengenge iki
   Cm
nambahi panase ati..
     Fm
sing wis tau tatu..
       A#
kuciwo mergo janjimu..

  D#             A#
kowe sing tak wanti wanti
        Cm
ojo nganti ninggal janji..
     Fm
sing wis tok ucapno..
    A#
rikolo jaman semono..

    Gm
tak kuat-kuatke..
              Cm
senajan wis nggerus rasane..
      Fm
aku kudu sabar..
        A#
mugi Gusti paring dalan..

   D#          A#
janjiku marang awakmu
          Cm
bakal ngancani uripmu..
  Fm
yakino ning aku..
        A#
ilangno roso ragumu..

   D#        A#
ikhlase pangapuroku
           Cm
tulus mung kanggo awakmu..
       Fm
mugo biso gawe nambah..
         A#
ngademke atimu..

(Chorus)
         D#                G#
ra sah dipikir.. sing uwis uwis..
       A#                D#
kabeh iki pancen wis ginaris..
       Cm
bisane mung nglakoni..
           Fm
sing wis dadi pepesti..
        A#              D#
aku lan kowe kudu kuat ati..

(Int.) Cm  Fm  A#  D#
       Cm  Fm  A#  D# A#

  D#         A#
panase srengenge iki
   Cm
nambahi panase ati..
     Fm
sing wis tau tatu..
       A#
kuciwo mergo janjimu..

  D#             A#
kowe sing tak wanti wanti
        Cm
ojo nganti ninggal janji..
     Fm
sing wis tok ucapno..
    A#
rikolo jaman semono..

    Gm
tak kuat-kuatke..
              Cm
senajan wis nggerus rasane..
      Fm
aku kudu sabar..
     A#
mugi Gusti paring dalan..

(Chorus)
         D#                G#
ra sah dipikir.. sing uwis uwis..
       A#                D#
kabeh iki pancen wis ginaris..
       Cm
bisane mung nglakoni..
           Fm
sing wis dadi pepesti..
        A#              D#  A#
aku lan kowe kudu kuat ati..

         D#            G#
pengenku siji.. ojo mbaleni..
       A#                     D#
mergo ati iki wis kadung nyawiji..
          Cm                   Fm
senajan kowe.. tau nggawe roso iki gelo
         A#                       D#
nanging ati iki tetep setyo ngancani..
          Cm                   Fm
senajan kowe.. tau nggawe roso iki gelo
         A#                       D#
nanging ati iki tetep setyo ngancani..

Chord Tresno Ngancani