Laksmada Official - Rabakal Tak Cul Ke Chord Mudah

(Intro) C G/B Am G F G

    C                 F
ceritone saiki uwis bedo..
    G                        C
tekamu nggawe perubahan ning uripku..
    A                     Dm
gematimu ngluluhke.. roso ning atiku..
        G                     C      G
rabakal ilang senadyan kegowo wektu..

        C                        F
duh kangmas sing dadi pepujaning ati..
     G                   C
roso tresnaku iki rabiso terganti..
  A                      Dm
batinku nguatake yo mung kowe sing biso
          G                      C
nggandeng tanganku, menuntun langkahku..

        F                 Em       Dm
wis sak mestine aku kudu iso njogo..
         G             C
roso tresno sing tak roso..
F                    Em
 pancen wektu sing biso mbuktekake
        Dm                       G
aku lan kowe.. wis sumpah ing janji..
G
ho.. hoowo..

(Chorus)
                F        G
rabakal tak cul ke seko atiku
             C                Am
mergo mung kowe sing biso ngerteni
              Dm
pas susah susahe..
       G               C
kowe tetep ning sandingku..

                F          G
yo mung cukup kowe raono liyane
          C        Am
sing tak idam idamake..
         Dm                     G
kanggo neruske.. perjalanan uripku..

(Int.) F G C Am
       Dm  G..

        C                        F
duh kangmas sing dadi pepujaning ati..
     G                   C
roso tresnaku iki rabiso terganti..
  A                      Dm
batinku nguatake yo mung kowe sing biso
          G                      C
nggandeng tanganku, menuntun langkahku..

        F                 Em       Dm
wis sak mestine aku kudu iso njogo..
         G             C
roso tresno sing tak roso..
F                    Em
 pancen wektu sing biso mbuktekake
        Dm                       G
aku lan kowe.. wis sumpah ing janji..
G
ho.. hoowo..

(Chorus)
                F        G
rabakal tak cul ke seko atiku
             C                Am
mergo mung kowe sing biso ngerteni
              Dm
pas susah susahe..
       G               C
kowe tetep ning sandingku..

                F          G
yo mung cukup kowe raono liyane
          C        Am
sing tak idam idamake..
         Dm                     G
kanggo neruske.. perjalanan uripku..

                F        G
rabakal tak cul ke seko atiku
             C                Am
mergo mung kowe sing biso ngerteni
              Dm
pas susah susahe..
       G               C
kowe tetep ning sandingku..

                F          G
yo mung cukup kowe raono liyane
          C        Am
sing tak idam idamake..
         Dm                     G
kanggo neruske.. perjalanan uripku..
              C
yo mung cukup kowe..
F           C
 mung cukup kowe..



Laksmada Official - Rabakal Tak Cul Ke

(Intro) A E/G# F#m E D E

    A                 D
ceritone saiki uwis bedo..
    E                        A
tekamu nggawe perubahan ning uripku..
    F#                    Bm
gematimu ngluluhke.. roso ning atiku..
        E                     A      E
rabakal ilang senadyan kegowo wektu..

        A                        D
duh kangmas sing dadi pepujaning ati..
     E                   A
roso tresnaku iki rabiso terganti..
  F#                     Bm
batinku nguatake yo mung kowe sing biso
          E                      A
nggandeng tanganku, menuntun langkahku..

        D                 C#m      Bm
wis sak mestine aku kudu iso njogo..
         E             A
roso tresno sing tak roso..
D                    C#m
 pancen wektu sing biso mbuktekake
        Bm                       E
aku lan kowe.. wis sumpah ing janji..
E
ho.. hoowo..

(Chorus)
                D        E
rabakal tak cul ke seko atiku
             A                F#m
mergo mung kowe sing biso ngerteni
              Bm
pas susah susahe..
       E               A
kowe tetep ning sandingku..

                D          E
yo mung cukup kowe raono liyane
          A        F#m
sing tak idam idamake..
         Bm                     E
kanggo neruske.. perjalanan uripku..

(Int.) D E A F#m
       Bm  E..

        A                        D
duh kangmas sing dadi pepujaning ati..
     E                   A
roso tresnaku iki rabiso terganti..
  F#                     Bm
batinku nguatake yo mung kowe sing biso
          E                      A
nggandeng tanganku, menuntun langkahku..

        D                 C#m      Bm
wis sak mestine aku kudu iso njogo..
         E             A
roso tresno sing tak roso..
D                    C#m
 pancen wektu sing biso mbuktekake
        Bm                       E
aku lan kowe.. wis sumpah ing janji..
E
ho.. hoowo..

(Chorus)
                D        E
rabakal tak cul ke seko atiku
             A                F#m
mergo mung kowe sing biso ngerteni
              Bm
pas susah susahe..
       E               A
kowe tetep ning sandingku..

                D          E
yo mung cukup kowe raono liyane
          A        F#m
sing tak idam idamake..
         Bm                     E
kanggo neruske.. perjalanan uripku..

                D        E
rabakal tak cul ke seko atiku
             A                F#m
mergo mung kowe sing biso ngerteni
              Bm
pas susah susahe..
       E               A
kowe tetep ning sandingku..

                D          E
yo mung cukup kowe raono liyane
          A        F#m
sing tak idam idamake..
         Bm                     E
kanggo neruske.. perjalanan uripku..
              A
yo mung cukup kowe..
D           A
 mung cukup kowe..

Chord Rabakal Tak Cul Ke