Laksmada Official - Njogo Katresnan Chord Mudah

(Intro) C  F  Dm  C G
        F  G..

C               F
rakaruan.. roso ning dodoku..
  G                         C
nalikone lungguh jejer ning sandingmu
 E                             Am
ayem sing tak roso bungah ning ati iki
         F
nyandaro ning dodoku..
         G
rungokno suoro atiku..

C              F
saben awan.. saben bengi..
G                          C
mung bayangan sliramu ning pikiranku..
   E                       Am
nambahi roso kangene njero ati iki
       F                       G
soyo jeru rindu iki sing tak roso..

     E             Am
sabarno awakmu.. kuatno batinku..
        F                  G
penting yakin semua kan abadi..

(Chorus)
        F
tresno iki..
      G        C
tetep tak jogo kanggo sliramu..
         F
ra sah wedi aku..
  G            C
rabakal pindah ke lain hati..
           F
sing tak jaluk..
      G       C      G/B Am
tetep dedungo marang Ilahi..
       Dm       G         C
supoyo kahanan iki terlewati..

        F
tresno iki..
  G            C
bakal tak jogo kanggo sliramu..
         F
ra sah wedi aku
  G            C
rabakal pindah ke lain hati..
           F
sing tak jaluk..
      G       C      G/B Am
tetep dedungo marang Ilahi..
       Dm       G         C
supoyo kahanan iki terlewati..

(Int.) F  G  E  Am
       Dm  G..

C              F
saben awan.. saben bengi..
G                          C
mung bayangan sliramu ning pikiranku..
   E                       Am
nambahi roso kangene njero ati iki
       F                       G
soyo jeru rindu iki sing tak roso..

     E             Am
sabarno awakmu.. kuatno batinku..
        F                  G
penting yakin semua kan abadi..

(Chorus)
        F
tresno iki..
      G        C
tetep tak jogo kanggo sliramu..
         F
ra sah wedi aku..
  G            C
rabakal pindah ke lain hati..
           F
sing tak jaluk..
      G       C         Am
tetep dedungo marang Ilahi..
       Dm       G         C
supoyo kahanan iki terlewati..

        F
tresno iki..
  G            C
tetep tak jogo kanggo sliramu..
         F
ra sah wedi aku
  G            C
rabakal pindah ke lain hati..
           F
sing tak jaluk..
      G       C         Am
tetep dedungo marang Ilahi..
       Dm       G         C
supoyo kahanan iki terlewati..
       Dm       G           C
supoyo kahanan iki.. terlewati..

Chord Njogo Katresnan