Kunci Gitar Kawulo Jowo - Tanpo Kowe



Capo di fret 2

(Intro) C G C
        Am  Dm  F  Dm
        F G C

C        G           C
 susah gelisah ning ati..
Am                       Dm
 kelingan kau tinggal pergi..
F                    Dm
 nglarani aku ning kene
F         G          C
 pas lagi sayang sayange..

C         G               C
 ngopo mbiyen ngomong tresno..
Am                     Dm
 yen kowe milih wong liyo..
F                  Dm
 ning ati ora ngapusi..
F         G          C
 tresnoku setengah mati..

(Chorus)
F            G
culno.. seko atimu
     Em                 Am
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
      Dm               G
remuk ati iki.. tak trimo..
    F  G  Em  Am  Dm  G  C
legowo..

C         G               C
 ngopo mbiyen ngomong tresno..
Am                     Dm
 yen kowe milih wong liyo..
F                  Dm
 ning ati ora ngapusi..
F         G          C
 tresnoku setengah mati..

(Chorus)
F            G
culno.. seko atimu
     Em                 Am
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
      Dm               G        C
remuk ati iki.. tak trimo.. legowo..

F          G
ora.. popo atiku..
        Em                    Am
kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
     Dm              G         C
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..

     Dm              G         C
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..



Kawulo Jowo - Tanpo Kowe

(Intro) D A D
        Bm  Em  G  Em
        G A D

D        A           D
 susah gelisah ning ati..
Bm                       Em
 kelingan kau tinggal pergi..
G                    Em
 nglarani aku ning kene
G         A          D
 pas lagi sayang sayange..

D         A               D
 ngopo mbiyen ngomong tresno..
Bm                     Em
 yen kowe milih wong liyo..
G                  Em
 ning ati ora ngapusi..
G         A          D
 tresnoku setengah mati..

(Chorus)
G            A
culno.. seko atimu
     F#m                Bm
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
      Em               A
remuk ati iki.. tak trimo..
    G  A  F#m  Bm  Em  A  D
legowo..

D         A               D
 ngopo mbiyen ngomong tresno..
Bm                     Em
 yen kowe milih wong liyo..
G                  Em
 ning ati ora ngapusi..
G         A          D
 tresnoku setengah mati..

(Chorus)
G            A
culno.. seko atimu
     F#m                Bm
ben aku dewe tanpo kowe ning kene
      Em               A        D
remuk ati iki.. tak trimo.. legowo..

G          A
ora.. popo atiku..
        F#m                   Bm
kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
     Em              A         D
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..

     Em              A         D
kuat batin iki.. terima.. kau pergi..
Lihat Semua Chord Kawulo Jowo
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.