Kunci Gitar Kawulo Jowo - Nibake Ati



Capo di fret 4

(Intro) C G Am A
        Dm A F..
        C G Am A
        Dm G C..

C       G           Am      A
 suworo angin ing wengi iki..
Dm     A            F
 ademe tembus neng ati..
C         G         Am         A
 kelingan ku dewe saiki neng kene..
Dm           G        C   Dm  G
 wes bingung kudu kepiye..

C            G          Am       A
 tresno sing tak jogo saiki wes ilang..
Dm       A           F
 mergo kowe wes ra sayang..
C          G         Am     A
 ditinggal pergi amergo materi..
Dm             G          C
 mung tansah nggerus neng ati..

(Intro) Dm G C.

Em         Am
sempet ora percoyo..
Em          Am
netes banyu moto..
        F
kok tinggal lungo..
           G
mung mergo bondo..

(Chorus)
        F      G
nibakke ati.. aku sing gemati..
      Em                Am
malah kok larani.. neng kene aku
A          Dm
nyobo ngikhlaske kowe..
G               C    Gm C Gm C
 senajan abot rasane..

           F         G
mung mergo bondo.. kowe mileh lungo
       Em            Am        A
ninggalke cerito.. cerito loro sing..
      Dm
bakal tak rasakke..
G                C
 wes cukup tak lalekne..

(Int.) C F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C..
       G..

C            G          Am       A
 tresno sing tak jogo saiki wes ilang..
Dm       A           F
 mergo kowe wes ra sayang..
C          G         Am     A
 ditinggal pergi amergo materi..
Dm             G          C
 mung tansah nggerus neng ati..

(Intro) Dm G C..

Em         Am
sempet ora percoyo..
Em          Am
netes banyu moto..
        F
kok tinggal lungo..
           G
mung mergo bondo..

(Chorus)
        F      G
nibakke ati.. aku sing gemati..
      Em                Am
malah kok larani.. neng kene aku
A          Dm
nyobo ngikhlaske kowe..
G               C    Gm C Gm C
 senajan abot rasane..

           F         G
mung mergo bondo.. kowe mileh lungo
       Em            Am        A
ninggalke cerito.. cerito loro sing..
      Dm
bakal tak rasakke..
G                C
 wes cukup tak lalekne..



Kawulo Jowo - Nibake Ati

(Intro) E B C#m C#
        F#m C# A..
        E B C#m C#
        F#m B E..

E       B           C#m     C#
 suworo angin ing wengi iki..
F#m    C#           A
 ademe tembus neng ati..
E         B         C#m        C#
 kelingan ku dewe saiki neng kene..
F#m          B        E   F#m B
 wes bingung kudu kepiye..

E            B          C#m      C#
 tresno sing tak jogo saiki wes ilang..
F#m      C#          A
 mergo kowe wes ra sayang..
E          B         C#m    C#
 ditinggal pergi amergo materi..
F#m            B          E
 mung tansah nggerus neng ati..

(Intro) F#m B E..

G#m        C#m
sempet ora percoyo..
G#m         C#m
netes banyu moto..
        A
kok tinggal lungo..
           B
mung mergo bondo..

(Chorus)
        A      B
nibakke ati.. aku sing gemati..
      G#m               C#m
malah kok larani.. neng kene aku
C#         F#m
nyobo ngikhlaske kowe..
B               E    Bm E Bm E
 senajan abot rasane..

           A         B
mung mergo bondo.. kowe mileh lungo
       G#m           C#m       C#
ninggalke cerito.. cerito loro sing..
      F#m
bakal tak rasakke..
B                E
 wes cukup tak lalekne..

(Int.) E A B G#m C#m F#m B E..
       A B G#m C#m F#m B E..
       B..

E            B          C#m      C#
 tresno sing tak jogo saiki wes ilang..
F#m      C#          A
 mergo kowe wes ra sayang..
E          B         C#m    C#
 ditinggal pergi amergo materi..
F#m            B          E
 mung tansah nggerus neng ati..

(Intro) F#m B E..

G#m        C#m
sempet ora percoyo..
G#m         C#m
netes banyu moto..
        A
kok tinggal lungo..
           B
mung mergo bondo..

(Chorus)
        A      B
nibakke ati.. aku sing gemati..
      G#m               C#m
malah kok larani.. neng kene aku
C#         F#m
nyobo ngikhlaske kowe..
B               E    Bm E Bm E
 senajan abot rasane..

           A         B
mung mergo bondo.. kowe mileh lungo
       G#m           C#m       C#
ninggalke cerito.. cerito loro sing..
      F#m
bakal tak rasakke..
B                E
 wes cukup tak lalekne..
Lihat Semua :

Kawulo Jowo

Chord Kunci Gitar lainnya: