Kunci Gitar Happy Asmara - Bahagiamu



Ciptaan : Happy Rism x Ferry

(Intro) F  G

 C                      Em
opo koyo ngene abot sanggane..
         Am
nresnani awakmu..
          F        G
sing gawe aku cemburu..

  C                   Em
kowe karo de'e aku ra nesu
         Am                F        G
ning senenganmu.. nggoleki kesalahanku..

     F                    G
mung siji pesenku gawenen de'e bahagia..
 Em                       Am
ojo mbok larani koyo sing mok lakoni..
         F            G
ning awakku.. ning atiku..

(Chorus)
            F
tak lilakne awakmu..
G                Em
 gandeng karo de'e..
Am              Dm
 masio nelongso atiku
                G
ra kuat ngempet loro..
             C
ning njero dodo..

              F
aku mung biso nyawang awakmu..
G         Em
 seko kadohan..
Am             Dm
 masio raiso sesandingan
                  G               C
sing penting kowe bahagia, aku gampang..

(Int.) F  G  Em  Am A Dm  G  C..

     F                    G
mung siji pesenku gawenen de'e bahagia..
 Em                       Am
ojo mbok larani koyo sing mok lakoni..
         F            G
ning awakku.. ning atiku..

(Chorus)
            F
tak lilakne awakmu..
G                Em
 gandeng karo de'e..
Am              Dm
 masio nelongso atiku
                G
ra kuat ngempet loro..
             C
ning njero dodo..

              F
aku mung biso nyawang awakmu..
G         Em
 seko kadohan..
Am             Dm
 masio raiso sesandingan
                  G               C
sing penting kowe bahagia, aku gampang..

            F
tak lilakne awakmu..
G                Em
 gandeng karo de'e..
Am              Dm
 masio nelongso atiku
                G
ra kuat ngempet loro..
             C
ning njero dodo..

              F
aku mung biso nyawang awakmu..
G         Em
 seko kadohan..
Am             Dm
 masio raiso sesandingan
                  G               C
sing penting kowe bahagia, aku gampang..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: