Kunci Gitar Jowo Gapok - Mlaku Dewe Dewe



(Intro) G C Em D
        G C Em D

 G
aku wis ora nggagas..
E                        Am
 karo kowe sing nganggep aku sepele..
D                       G
 aku mbok tinggal pas sayang sayange..
  B                      C
demi kowe kabeh tak lilakno..
    Am                    D
mungkin Gusti maringi cerito liyo
                G   D
yowis tak ikhlasno..

 G
ati iki wis ikhlas..
E                      Am
 nyawang kowe nyanding karo liyane..
    D                    G
mungkin aku ro kowe dudu jodone..
  B                     C
tapi semuanya tlah berlalu..
  Am           D
semoga dia bahagiakanmu
               G
yowis los karepmu..

(Intro) C D

(Chorus)
 C       D           G
aku.. merjuangke tresno..
Em      Am          D            G
 dinggo kowe sing lagi tak tresnani..
   C         D           G          Em
pancen.. mungkin wis garise koyo ngene
      Am      D         G
luwih apik mlaku dewe dewe

(Int.) C D G Em Am D G
       C D G Em Am D G

 G
ati iki wis ikhlas..
E                      Am
 nyawang kowe nyanding karo liyane..
    D                    G
mungkin aku ro kowe dudu jodone..
  B                     C
tapi semuanya tlah berlalu..
  Am           D
semoga dia bahagiakanmu
               G
yowis los karepmu..

(Intro) C D

(Chorus)
 C       D           G
aku.. merjuangke tresno..
Em      Am          D            G
 dinggo kowe sing lagi tak tresnani..
   C         D           G          Em
pancen.. mungkin wis garise koyo ngene
      Am      D         G
luwih apik mlaku dewe dewe

 C       D           G
aku.. merjuangke tresno..
Em      Am          D            G
 dinggo kowe sing lagi tak tresnani..
   C         D           G          Em
pancen.. mungkin wis garise koyo ngene
      Am      D         C
luwih apik mlaku dewe dewe..
Cm   D         G
 mlaku dewe dewe..
Lihat Semua Chord Jowo Gapok
Posted on : by
Related Chords: