Kunci Gitar Jowo Gapok - Sadar Posisi



(Intro) C D G D/F# E
        Am D G
        C D G D/F# E
        Am D G

   G      D          Em      D
mbiyen.. aku wis tau ngelingake
          C       G         D
yen tresnaku.. yo mung siji kanggo kowe..
  Bm                      Em    D
nanging.. tresnoku mbok sia-siake
      C          D            G
dan semuanya kau anggap hal sepele..

(Intro) C D G

 G       D             Em   D
opo.. pancen kowe ra keroso..
       C       G             D
opo pancen.. kowe wis ngatur sandiworo..
  Bm                Em     D
tapi.. nyatane bedo cerito..
       C
barbar sing tak serang
   D             G
es teh nggawe tombo..

(Intro) C D G

(Chorus)
C      D         G   Em  Am
 awak iki kudu sadar.. diri
       D        G            Em
yen saiki dudu aku sing nduweni ati
Am             D
 kowe teko nggowo tresno
G               Em
 kowe lungo ninggal loro..
Am           D         G
 jebule we rabi.. karo wong liyo..

(Intro) C D G E
        Am D G
        C D G E
        Am D G

 G       D             Em   D
opo.. pancen kowe ra keroso..
       C       G             D
opo pancen.. kowe wis ngatur sandiworo..
  Bm                Em     D
tapi.. nyatane bedo cerito..
       C
barbar sing tak serang
   D             G
es teh nggawe tombo..

(Intro) C D G

(Chorus)
C      D         G   Em  Am
 awak iki kudu sadar.. diri
       D        G            Em
yen saiki dudu aku sing nduweni ati
Am             D
 kowe teko nggowo tresno
G               Em
 kowe lungo ninggal loro..
Am           D         G         E
 jebule we rabi.. karo wong liyo..

(Chorus) (Overtone)
D      E         A   F#m Bm
 awak iki kudu sadar.. diri
       E        A            F#m
yen saiki dudu aku sing nduweni ati
Bm             E
 kowe teko nggowo tresno
A               F#m
 kowe lungo ninggal loro..
Bm           E         A
 jebule we rabi.. karo wong liyo..

D              E
 kowe medot janji..
            A
demi wong liyo..
Lihat Semua Chord Jowo Gapok
Posted on : by
Related Chords: