Kunci Gitar Jihan - Cukup Semene



(Intro) C -G/B Am -G F  G..

  C
saiki wes bedo..
-G/B     Am
 ra koyo jaman semono..
 F           Fm          C  G
opo iki seng jenenge tresno..

 C
aku seh ra nyongko
        Am
kok awakmu iso tego..
     F         Fm          C  G
mblenjani.. janji tresno suci..

    Em              Am
rapopo mas aku ra gelo..
        Dm                  G
senajan kowe.. milih wong liyo..
       Em               Am
tak trimo mas senajan loro..
          Dm                 G
wes cukup sakmene.. tresno karo kowe..

(Chorus)
         F          Em  Am
ra bakal lali loro ati iki..
     Dm                   G
kowe ninggalke aku.. kowe milih mantanmu..
         F             Em   Am
cukup sakmene.. cerito ro kowe..
Dm           G      C
aku wes ra kudu ro awakmu
   Dm       G          C
ra usah balikan ro awakku..

(Int.) C  Am  F Fm C G
       Em  Am  F G C G

  C
saiki wes bedo..
        Am
ra koyo jaman semono..
 F           Fm          C  G
opo iki seng jenenge tresno..

 C
aku seh ra nyongko
        Am
kok awakmu iso tego..
     F      Fm             C  G
mblenjani.. janji tresno suci..

    Em              Am
rapopo mas aku ra gelo..
        Dm                  G
senajan kowe.. milih wong liyo..
       Em               Am
tak trimo mas senajan loro..
          Dm                 G
wes cukup sakmene.. tresno karo kowe..

(Chorus)
         F          Em  Am
ra bakal lali loro ati iki..
     Dm                   G
kowe ninggalke aku.. kowe milih mantanmu..
         F             Em   Am
cukup sakmene.. cerito ro kowe..
Dm           G      C
aku wes ra kudu ro awakmu

         F          Em  Am
ra bakal lali loro ati iki..
     Dm                   G
kowe ninggalke aku.. kowe milih mantanmu..
         F             Em   Am
cukup sakmene.. cerito ro kowe..
Dm           G      C
aku wes ra kudu ro awakmu..
   Dm       G       C
ra usah balikan ro awakku..
Lihat Semua Chord Jihan Audy
Posted on : by

Chord Jihan - Cukup Semene

Related Chords: