Kunci Gitar Jihan Audy - Amung PHP



Capo di fret 2

(Intro) C D G Em
        C D G

         C                 Am
yen sliramu wes ra sayang aku
       D                G
ora perlu mok larani atiku..
      Am
ra perlu mbok pameri
      C          D     Em
yen kowe nduwe pacar baru..

(Intro) C D G

      C               Am
aku sadar.. sopo iki aku..
           D                   G
wong ra nduwe sing amung mok PHP
    Am
aku memang wong kere
      C              D   Em
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
       Am             D
kowe bagus.. aku ora ayu
                   G
kowe pancen wong sugih..
 Bm             Em
aku mung wong kere..
                Am
mung siji tak jaluk ning kowe
      Bm          G
ra perlu.. gawe loro..

(Int.) C D G Em
       C D G..
       C  Bm  C  D  G

      C               Am
aku sadar.. sopo iki aku..
           D                   G
wong ra nduwe sing amung mok PHP
    Am
aku memang wong kere
      C              D   Em
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
       Am             D
kowe bagus.. aku ora ayu
                   G
kowe pancen wong sugih..
 Bm             Em
aku mung wong kere..
                Am
mung siji tak jaluk ning kowe
      Bm          G
ra perlu.. gawe loro..

       Am             D
kowe bagus.. aku ora ayu
                   G
kowe pancen wong sugih..
 Bm             Em
aku mung wong kere..
                Am
mung siji tak jaluk ning kowe
      Bm          G
ra perlu.. gawe loro..



Jihan Audy - Amung PHP

(Intro) D E A F#m
        D E A

         D                 Bm
yen sliramu wes ra sayang aku
       E                A
ora perlu mok larani atiku..
      Bm
ra perlu mbok pameri
      D          E     F#m
yen kowe nduwe pacar baru..

(Intro) D E A

      D               Bm
aku sadar.. sopo iki aku..
           E                   A
wong ra nduwe sing amung mok PHP
    Bm
aku memang wong kere
      D              E   F#m
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
       Bm             E
kowe bagus.. aku ora ayu
                   A
kowe pancen wong sugih..
 C#m            F#m
aku mung wong kere..
                Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
      C#m         A
ra perlu.. gawe loro..

(Int.) D E A F#m
       D E A..
       D  C#m  D  E  A

      D               Bm
aku sadar.. sopo iki aku..
           E                   A
wong ra nduwe sing amung mok PHP
    Bm
aku memang wong kere
      D              E   F#m
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
       Bm             E
kowe bagus.. aku ora ayu
                   A
kowe pancen wong sugih..
 C#m            F#m
aku mung wong kere..
                Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
      C#m         A
ra perlu.. gawe loro..

       Bm             E
kowe bagus.. aku ora ayu
                   A
kowe pancen wong sugih..
 C#m            F#m
aku mung wong kere..
                Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
      C#m         A
ra perlu.. gawe loro..
Lihat Semua Chord Jihan Audy
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: