Kunci Gitar Jangkrik Genggong - Waljinah (Cover by Siho)



(Intro) G D G D D7 G

       G
kendal kaline wungu
                 D
ajar kenal karo aku..
    D
lelene mati digepuk..
           D7       G
gepuk nganggo walesane..

  G        D
suwe ora pethuk..
 D
ati sido remuk
      D7            G
kepethuk mung suwarane
      G
e yak'e.. yak'e.. e yak'e..
                D
yak'e yak'e yak'e..

    D
jangkrik.. genggong
    D
jangkrik.. genggong
        D7          G
luwih becik.. omong kosong..

(Intro) G D D7 G

                   G
semarang kaline banjir..
                   D
jo semelang ra dipikir
          D
jangkrik upo sobo ning tonggo
         D7            G
melumpat ning tengah jogan..

    G         D
wis watak wanito..
  D
jare ngaku setyo..
       D7          G
tekan ndalan selewengan..
      G
e yak'e.. yak'e.. e yak'e..
                D
yak'e yak'e yak'e..

    D
jangkrik.. genggong
    D
jangkrik.. genggong
         D7          G
wani nglirik.. sepi uwong..

(Intro) G D D7 G

       G
yen ngetan bali ngulon
                  D
tiwas edan ra kelakon..
        D
yen ngrujak rujako nanas..
      D7         G
ojo ditambahi kweni..

  G            D
kene tiwas nggagas..
 D
awak adem panas
      D7            G
jebul ono sing nduweni..
      G
e yak'e.. yak'e.. e yak'e..
                D
yak'e yak'e yak'e..

    D
jangkrik.. genggong
    D
jangkrik.. genggong
         D7         G
sampun cekap mongso borong..
Lihat Semua :

Siho

Chord Kunci Gitar lainnya: