Kunci Gitar Intan Chacha - Sawangen Aku



(Intro) Am Em F C Dm G C (2x)

    Am           Em
tak simpen ning ati..
F            C
sing tak tresnani..
  Dm        G        C
siji kowe.. nganti saiki..

  Am         Em      F     C
gedene tresnoku.. ra ono liyane
Dm            G      C
mung kanggo kowe selawase..

Am               Em
tulung sawangen aku..
F          G      C
aku sing sayang kowe..
Am               Em
tulung sawangen aku..
F          G      C
aku sing kangen kowe..

(Int.) Am Em Am C
       Am Em Dm G C

         Am
aku percoyo karo kowe
         Em
tulung jogonen tresnoku
 F            G     C
ojo gampang kegudo atimu..

              Am
jogonen tresnamu kanggo aku
         Em
jogonen atimu kanggo aku
  F        D           G
gedene tresnoku kanggo kowe..

(Chorus)
     C
tak ukir jero ati
      G
tresnoku kanggo kowe
      F          C    G
cukup siji.. selawase..

    C
aku sing nandang rindu
    G
aku sing nandang tresno
    F         G         C
tak jaluk.. kowe ojo ngeliyo..

(Intro) Am  Em  Dm G Am

Am               Em
tulung sawangen aku..
F          G      C
aku sing sayang kowe..
Am               Em
tulung sawangen aku..
F          G      C
aku sing kangen kowe..

(Int.) Am Em Am C
       Am Em Dm G C

         Am
aku percoyo karo kowe
         Em
tulung jogonen tresnoku
 F            G     C
ojo gampang kegudo atimu..

              Am
jogonen tresnamu kanggo aku
         Em
jogonen atimu kanggo aku
  F        D           G
gedene tresnoku kanggo kowe..

(Chorus)
     C
tak ukir jero ati
      G
tresnoku kanggo kowe
      F          C    G
cukup siji.. selawase..

    C
aku sing nandang rindu
    G
aku sing nandang tresno
    F         G         C
tak jaluk.. kowe ojo ngeliyo..



Intan Chacha - Sawangen Aku

(Intro) Em Bm C G Am D G (2x)

    Em           Bm
tak simpen ning ati..
C            G
sing tak tresnani..
  Am        D        G
siji kowe.. nganti saiki..

  Em         Bm      C     G
gedene tresnoku.. ra ono liyane
Am            D      G
mung kanggo kowe selawase..

Em               Bm
tulung sawangen aku..
C          D      G
aku sing sayang kowe..
Em               Bm
tulung sawangen aku..
C          D      G
aku sing kangen kowe..

(Int.) Em Bm Em G
       Em Bm Am D G

         Em
aku percoyo karo kowe
         Bm
tulung jogonen tresnoku
 C            D     G
ojo gampang kegudo atimu..

              Em
jogonen tresnamu kanggo aku
         Bm
jogonen atimu kanggo aku
  C        A           D
gedene tresnoku kanggo kowe..

(Chorus)
     G
tak ukir jero ati
      D
tresnoku kanggo kowe
      C          G    D
cukup siji.. selawase..

    G
aku sing nandang rindu
    D
aku sing nandang tresno
    C         D         G
tak jaluk.. kowe ojo ngeliyo..

(Intro) Em  Bm  Am D Em

Em               Bm
tulung sawangen aku..
C          D      G
aku sing sayang kowe..
Em               Bm
tulung sawangen aku..
C          D      G
aku sing kangen kowe..

(Int.) Em Bm Em G
       Em Bm Am D G

         Em
aku percoyo karo kowe
         Bm
tulung jogonen tresnoku
 C            D     G
ojo gampang kegudo atimu..

              Em
jogonen tresnamu kanggo aku
         Bm
jogonen atimu kanggo aku
  C        A           D
gedene tresnoku kanggo kowe..

(Chorus)
     G
tak ukir jero ati
      D
tresnoku kanggo kowe
      C          G    D
cukup siji.. selawase..

    G
aku sing nandang rindu
    D
aku sing nandang tresno
    C         D         G
tak jaluk.. kowe ojo ngeliyo..
Lihat Semua Chord Intan Chacha
Posted on : by
Related Chords: