Kunci Gitar Intan Chacha - Isin Karo Bojone



          C
menyang pasar bengi-bengi
        C                F
ndek'e uwong dikangeni.. iki piye..
G                        C
wong tresno.. sak karepe dewe..

         C
godong cipir godong mlinjo
          C                 F
sing di piker nduwe bojo.. nduwe bojo..
     G                      C
sing di piker.. wis nduwe bojo..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C..

           C             G
ngomonge kangen.. aku yo kangen..
          Am            Em
ngomone pengen.. aku yo pengen..
F                  C
pengen disayangi.. pengen dicintai
Dm                 G
pengen sing kuwi-kuwi..

           C             G
ngomonge sayang.. aku yo sayang..
            Am          Em
ngomonge cinta.. aku yo cinta..
F                  C
ora tak ungkapne.. isin tak omongne
Dm            G                 C
mung siji rasane... isin karo bojone..

(Intro) Dm G C..

(Chorus)
          C
menyang pasar bengi-bengi
        C                F
ndek'e uwong dikangeni.. iki piye..
G                        C
wong tresno.. sak karepe dewe..

         C
godong cipir godong mlinjo
          C                 F
sing di piker nduwe bojo.. nduwe bojo..
     G                      C
sing di piker.. wis nduwe bojo..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G C
       C G Am Em
       F C Dm G C..

           C             G
ngomonge kangen.. aku yo kangen..
          Am            Em
ngomone pengen.. aku yo pengen..
F                  C
pengen disayangi.. pengen dicintai
Dm                 G
pengen sing kuwi-kuwi..

           C             G
ngomonge sayang.. aku yo sayang..
            Am          Em
ngomonge cinta.. aku yo cinta..
F                  C
ora tak ungkapne.. isin tak omongne
Dm            G                 C
mung siji rasane... isin karo bojone..

(Intro) Dm G C..

(Chorus)
          C
menyang pasar bengi-bengi
        C                F
ndek'e uwong dikangeni.. iki piye..
G                        C
wong tresno.. sak karepe dewe..

         C
godong cipir godong mlinjo
          C                 F
sing di piker nduwe bojo.. nduwe bojo..
     G                      C
sing di piker.. wis nduwe bojo..

          C
menyang pasar bengi-bengi
        C                F
ndek'e uwong dikangeni.. iki piye..
G                        C
wong tresno.. sak karepe dewe..

         C
godong cipir godong mlinjo
          C                 F
sing di piker nduwe bojo.. nduwe bojo..
     G                      C
sing di piker.. wis nduwe bojo..



Intan Chacha - Isin Karo Bojone

          G
menyang pasar bengi-bengi
        G                C
ndek'e uwong dikangeni.. iki piye..
D                        G
wong tresno.. sak karepe dewe..

         G
godong cipir godong mlinjo
          G                 C
sing di piker nduwe bojo.. nduwe bojo..
     D                      G
sing di piker.. wis nduwe bojo..

(Intro) G D Em Bm
        C G Am D G..

           G             D
ngomonge kangen.. aku yo kangen..
          Em            Bm
ngomone pengen.. aku yo pengen..
C                  G
pengen disayangi.. pengen dicintai
Am                 D
pengen sing kuwi-kuwi..

           G             D
ngomonge sayang.. aku yo sayang..
            Em          Bm
ngomonge cinta.. aku yo cinta..
C                  G
ora tak ungkapne.. isin tak omongne
Am            D                 G
mung siji rasane... isin karo bojone..

(Intro) Am D G..

(Chorus)
          G
menyang pasar bengi-bengi
        G                C
ndek'e uwong dikangeni.. iki piye..
D                        G
wong tresno.. sak karepe dewe..

         G
godong cipir godong mlinjo
          G                 C
sing di piker nduwe bojo.. nduwe bojo..
     D                      G
sing di piker.. wis nduwe bojo..

(Int.) G D Em Bm
       C G Am D G
       G D Em Bm
       C G Am D G..

           G             D
ngomonge kangen.. aku yo kangen..
          Em            Bm
ngomone pengen.. aku yo pengen..
C                  G
pengen disayangi.. pengen dicintai
Am                 D
pengen sing kuwi-kuwi..

           G             D
ngomonge sayang.. aku yo sayang..
            Em          Bm
ngomonge cinta.. aku yo cinta..
C                  G
ora tak ungkapne.. isin tak omongne
Am            D                 G
mung siji rasane... isin karo bojone..

(Intro) Am D G..

(Chorus)
          G
menyang pasar bengi-bengi
        G                C
ndek'e uwong dikangeni.. iki piye..
D                        G
wong tresno.. sak karepe dewe..

         G
godong cipir godong mlinjo
          G                 C
sing di piker nduwe bojo.. nduwe bojo..
     D                      G
sing di piker.. wis nduwe bojo..

          G
menyang pasar bengi-bengi
        G                C
ndek'e uwong dikangeni.. iki piye..
D                        G
wong tresno.. sak karepe dewe..

         G
godong cipir godong mlinjo
          G                 C
sing di piker nduwe bojo.. nduwe bojo..
     D                      G
sing di piker.. wis nduwe bojo..
Lihat Semua :

Intan Chacha

Chord Kunci Gitar lainnya: