Kunci Gitar Ilux - Medot Janji



Capo di fret 2

(Intro) C F G Em Am Bb  G

    C   
kelingan mawar abang
          Em
sing gemantung ning rambutmu
      F             G        C
tak jogo utuh ning njero laciku..

    C
rabakal ilang lan lali mergo
Em
uwes pisahan
    F              G        C
kelingan kowe tego medot janji..

      G
sak jerone segoro
        Am
luwih jeru loro iki
        F
malah kowe..
       G           C
seneng-seneng karo ati liyo
     G
njoboku ora popo
       Am
njero atiku nelongso
      F
tresnoku mung
     C          G
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     C        F
mugo kowe bahagia
  G         C
karo pilihanmu
    F            C
aku mung biso nyawang kowe
        Dm          G
lan ngimpi bareng kowe..

    C          F
aku urung percoyo
     G         C
kowe mindah atimu..
            F
nggo wong liyo..
      C
sedangkan kuwi
        G
lungo nglalekne aku..

    C
sak bendino, saben wektu
    Em
kepikiran awakmu
    F
aku ngerti sing
    G            C   G
dipikir ra rumongso..

    C
rabakal ilang lan lali mergo
Em
uwes pisahan
    F              G        C
kelingan kowe tego medot janji..

      G
sak jerone segoro
        Am
luwih jeru loro iki
        F
malah kowe..
       G           C
seneng-seneng karo ati liyo
     G
njoboku ora popo
       Am
njero atiku nelongso
      F
tresnoku mung
     C          G
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     C        F
mugo kowe bahagia
  G         C
karo pilihanmu
    F            C
aku mung biso nyawang kowe
        Dm          G
lan ngimpi bareng kowe..

    C          F
aku urung percoyo
     G         C
kowe mindah atimu..
            F
nggo wong liyo..
      C
sedangkan kuwi
        G
lungo nglalekne aku..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C
       
(Chorus)
     C        F
mugo kowe bahagia
  G         C
karo pilihanmu
    F            C
aku mung biso nyawang kowe
        Dm          G
lan ngimpi bareng kowe..

    C          F
aku urung percoyo
     G         C
kowe mindah atimu..
            F
nggo wong liyo..
      C
sedangkan kuwi
        G
lungo nglalekne aku..

(Outro) C F G Em Am Dm G G C..



Ilux - Medot Janji

(Intro) D G A F#m Bm C  A

    D   
kelingan mawar abang
          F#m
sing gemantung ning rambutmu
      G             A        D
tak jogo utuh ning njero laciku..

    D
rabakal ilang lan lali mergo
F#m
uwes pisahan
    G              A        D
kelingan kowe tego medot janji..

      A
sak jerone segoro
        Bm
luwih jeru loro iki
        G
malah kowe..
       A           D
seneng-seneng karo ati liyo
     A
njoboku ora popo
       Bm
njero atiku nelongso
      G
tresnoku mung
     D          A
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..

    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..

    D
sak bendino, saben wektu
    F#m
kepikiran awakmu
    G
aku ngerti sing
    A            D   A
dipikir ra rumongso..

    D
rabakal ilang lan lali mergo
F#m
uwes pisahan
    G              A        D
kelingan kowe tego medot janji..

      A
sak jerone segoro
        Bm
luwih jeru loro iki
        G
malah kowe..
       A           D
seneng-seneng karo ati liyo
     A
njoboku ora popo
       Bm
njero atiku nelongso
      G
tresnoku mung
     D          A
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..

    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..

(Int.) G A F#m Bm Em A D
       G A F#m Bm Em A D
       
(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..

    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..

(Outro) D G A F#m Bm Em A A D..
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: