Kunci Gitar Ilux - Korban Cerai Wong Tuwo



Capo di fret 4

(Intro) C Em Dm G C G C

        C           Em
rumangsamu.. aku ra iso
          Dm        G      C
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu
       C               Em
nadyan sitik bayaranku kerjo
      Dm        G         C
cukup kanggo ngingoni anakku

 Dm      G          C        Am
aku ra tego.. salah keputusanku
    Dm          G        C  C7
ngorbanke nasib urip anakku..

(Chorus)
             F       G       Em
ojo nyawang aku.. ilingo anakmu
    Am      Dm         G       C
ojo mikiri aku.. sakne wae anakmu
              F         G     Em
nadyan kowe lungo.. aku ora popo
         Am        Dm
cah sing ra duwe duso
       G            C
korban cerai wong tuwo..

        C           Em
rumangsamu.. aku ra iso
          Dm        G      C
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu
           C             Em
senadyan sitik bayaranku kerjo
      Dm        G         C
cukup kanggo ngingoni anakku

 Dm      G          C        Am
aku ra tego.. salah keputusanku
    Dm          G        C  C7
ngorbanke nasib urip anakku..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C C7
       F G Em Am
       Dm G C

(Chorus)
             F       G       Em
ojo nyawang aku.. ilingo anakmu
    Am      Dm         G       C
ojo mikiri aku.. sakne wae anakmu
              F         G     Em
nadyan kowe lungo.. aku ora popo
         Am        Dm
cah sing ra duwe duso
       G            C
korban cerai wong tuwo..

             F       G       Em
ojo nyawang aku.. ilingo anakmu
    Am      Dm         G       C
ojo mikiri aku.. sakne wae anakmu
              F         G     Em
nadyan kowe lungo.. aku ora popo
         Am        Dm
cah sing ra duwe duso
       G            C
korban cerai wong tuwo..

(Outro) Dm G F Fm C



Ilux - Korban Cerai Wong Tuwo

(Intro) E G#m F#m B E B E

        E           G#m
rumangsamu.. aku ra iso
          F#m       B      E
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu
       E               G#m
nadyan sitik bayaranku kerjo
      F#m       B         E
cukup kanggo ngingoni anakku

 F#m     B          E        C#m
aku ra tego.. salah keputusanku
    F#m         B        E  E7
ngorbanke nasib urip anakku..

(Chorus)
             A       B       G#m
ojo nyawang aku.. ilingo anakmu
    C#m     F#m        B       E
ojo mikiri aku.. sakne wae anakmu
              A         B     G#m
nadyan kowe lungo.. aku ora popo
         C#m       F#m
cah sing ra duwe duso
       B            E
korban cerai wong tuwo..

        E           G#m
rumangsamu.. aku ra iso
          F#m       B      E
ngelakoni urip ijen tanpo awakmu
           E             G#m
senadyan sitik bayaranku kerjo
      F#m       B         E
cukup kanggo ngingoni anakku

 F#m     B          E        C#m
aku ra tego.. salah keputusanku
    F#m         B        E  E7
ngorbanke nasib urip anakku..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E E7
       A B G#m C#m
       F#m B E

(Chorus)
             A       B       G#m
ojo nyawang aku.. ilingo anakmu
    C#m     F#m        B       E
ojo mikiri aku.. sakne wae anakmu
              A         B     G#m
nadyan kowe lungo.. aku ora popo
         C#m       F#m
cah sing ra duwe duso
       B            E
korban cerai wong tuwo..

             A       B       G#m
ojo nyawang aku.. ilingo anakmu
    C#m     F#m        B       E
ojo mikiri aku.. sakne wae anakmu
              A         B     G#m
nadyan kowe lungo.. aku ora popo
         C#m       F#m
cah sing ra duwe duso
       B            E
korban cerai wong tuwo..

(Outro) F#m B A Am E
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: